Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
To uczucie gdy zapaśnik na picrelu (po prawej) jest z mojego rocznika 1990 i wygląda jak pan Jezus powiedział czyli jak prawdziwy samiec i głowa rodziny podczas gdy ja wyglądam jak Michael Cera. Nie dziwota, że przy takich byczkach nie mam pewności siebie. Przecież to logiczne, że w pobliżu samic taki typ ma +milion do atrakcyjności.

#stulejacontent

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Pobierz AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
To uczucie gdy zapaśnik na picrelu ...
źródło: comment_IW6HvTXOswlce5r1eVkOExXYtxrTTkzk.jpg
  • 9
ja wyglądam jak Michael Cera

@AnonimoweMirkoWyznania: Przynajmniej nie jesteś więc szpetny.

a co za tym idzie mogą się skupić na wyższych potrzebach takich jak nauka i sztuka

@SamGamgee: Nauka i sztuka jest uprawiana w większości przez osoby nieaseksualne.

A tak to większość rzeczy, które robimy bierze się z podświadomej potrzeby zaruchania ( ͡° ʖ̯ ͡°) jak zwierzęta. Chciałbym być aseksualny.

Bo nimi jesteśmy, kto Ci powiedział
@SamGamgee: Też chciałbym, bardzo . Odkąd myślę o pozytywnych sstronach kontaktu płciowego, dochodzę do wniosku , że aseksualni mają o wiele lepsze życie niż zwyczajny, hetero i homoseksualny człowiek. Im więcej o tym myśle, tym bardziej o kastracji i tabletkach typu SSRI.
PrzyczajonySeba: Jak nie zmienisz podejscia to nigdy nie bedziesz wygladac tak jak on. A mozesz, bo to kwestia testosteronu - a on pojawia sie wlasnie wtedy, gdy zaczynasz cos robic w tym kierunku, czyli cwiczyc, uprawiac sport, czy ciezko pracowac

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
**rozowy_**: @Mordeusz
Michael Cera jest niepiękny. Ratują go zdolności i pieniądze.

Wykazujemy wszystkie cechy zwierząt, różni nas tylko i wyłącznie jedna cecha, zdolność analitycznego myślenia.

... i różnice anatomiczne: gdyby nie mutacja obniżająca krtań - nie moglibyśmy wydawać artykułowanych dźwięków, mamy większą sprawność dłoni, niż jakakolwiek małpa itd.

@OP: Ludzie rodzą się różni, zawsze możesz rozwijać co tam masz najlepszego (talent programistyczny, zdolności do fotografii itp.). Poza tym możesz zacząć ćwiczyć,