Wpis z mikrobloga

#seriale
Mireczki, szukam jakichś ciekawych seriali które będę mógł oglądać nie mając neta przez 4 miesiące. Znacie jakieś seriale godne polecenia? Dla ułatwienia skrócona lista skończonych seriali:
True Detective (1 i 2), Sons of Anarchy, The Wire, The killing, supernaturals, misfits, skins, hannibal, daredevil, jessica jones. Sporo pominąłem, najwyżej będę odpisywał wam, że oglądałem. Mam jeszcze te seriale na liście do ściągnięcia: wikingowie
sherlock,house of cards, under the dome,narcos,gomorra,mr robot,twin peaksthe knick, how to get away with a murderer, pitbull
  • 15
@dizzydom My name is Earl, Marco Polo, Breaking Bad + Better Call Saul, Orange is the new Black, Firefly, Szpital Królestwo. Ze starszych "Alo Alo" i "Świat według Bundych". A z polskich to "Cztery Poziomo"
@Niedowiarek fargo został mi drugi sezon, peaky dodam do listy

@purify dexter skończony, bb ściągnięte, twd ściągnę ostatnie sezony, adv Time też ściągnę, lost i friends nie mam ochoty

@Sony_Toprano wiesz, trochę tych seriali widziałem no i jakoś nie chce mi się oglądać takich tasiemcow

@djmatthaeus nad doctor who myślałem ale bym zaczął od tych nowszych odcinkow

Z takich szlagierów: Oz (pierwszy serial HBO, tematyka więzienna), Carnivale (ludzie do dzisiaj piszą listy