Wpis z mikrobloga

@crosfire: Świetna gra. Długa, klimatyczna, otwarta i przyjemna. Jeśli nie grałeś nigdy w TESy, to jest to takie MMO dla jednego gracza właściwie, taki "symulator bohatera" bym powiedział. Jak najbardziej warto, jak gdzieś znajdziesz w dobrej cenie to od razu z dodatkami (ja jeszcze nie grałem, ale podobno dobre).
@crosfire: Nie ma raczej jednej linii fabularnej. Jest ten sam świat, każda część w innych latach, ale nie ma to specjalnego znaczenia. Jakbyś znał uniwersum i poprzednie części to fajny smaczek nadaje, ale jak nie znasz, to żadnego problemu nie będzie. Poza tym w tej serii główny wątek fabularny zawsze był nawet nie na drugim, a gdzieś na piątym czy szóstym miejscu ;)
jak macie jakiegoś porządnego gameplaya który by mnie zachęcił do kupna gry, to poproszę... bo jakoś to co widzę na yt jest średnie ( nie pokazują tego co ponoć jest najpiękniejsze w grze )
@Sad_Statue: Ok, przekonany jestem prawie, jak coś to oddasz mi kasę za gre ;D

jeszcze by mnie interesowało jak wygląda rozwój bohatera... wybieram klasę, każda ma inne umiejętności czy jak to jest..

bo chciałbym np #!$%@?ć się mieczem, strzelać z kuszy i łuku ... da się tak? czy jak już wybiorę załóżmy łucznika, to mogę zapomnieć, że fajnie będzie się walczyło na miecze i odwrotnie
@crosfire: No cóż, znam osoby, którym Skyrim nie podszedł, ale takich jest garstka. Prawie wszyscy moi znajomi gracz i nie tylko w to grali i sobie cenili. A rozmowom o "naszych przygodach" nie było końca ;)

Na początku wybierasz sobie rasę. Masz drzewka rozwoju postaci. Nie musisz wybierać klas, po prostu używając jakichś umiejętności, rozwijasz je. Gdy zdobędziesz takich punktów rozwoju 10, wskakujesz na poziom i dostajesz możliwość wyboru "perka". Taki