Wpis z mikrobloga

Hej Mirki,

Przyjaciółka ma niedługo urodziny i chcemy ze znajomymi zrobić jej unikalną niespodziankę.
Mianowicie sklecić filmik z życzeniami od osób z całego świata. Tutaj prośba do Was - jeśli macie znajomych z zagranicy, poproście ich o nagranie krótkiego selfilmiku z życzeniami "Wszystkiego najlepszego Magda" w ich natywnym języku. Super, gdyby trzymali kartkę z tymi życzeniami. "Happy birthday Magda!", "Alles guten Magda!" itp.

Żeby Was zachęcić wyślę na mój koszt, na dowolny adres, z dowolnego sklepu internetowego, cokolwiek do 100zł z przesyłką. Losowanie 05.08 wśród plusujących przez mirkorandom, oczywiście. Filmik również zostanie udostępniony. Czasu jest dużo - 25.08 ma urodziny, ale musimy mieć kilka dni na ogarnięcie montażu, powiedzmy do 20.08.

Dziękuję za uwagę!

#rozdajo #rozowepaski #niebieskiepaski #swiat #zagranico
  • 21
  • Odpowiedz
@lilavati: Mają sens takie życzenia od zupełnie obcych osób? Lepsza pamiątka by było gdybyś namówił na krótkie filmiki wszystkich znajomych IMHO. Nie mniej życzę powodzenia!
  • Odpowiedz
@pcstud: zrobiłam coś podobnego mojemu tacie na 50 urodziny. Tzn taką prezentacje przeplataną zdjęciami rodzinnymi i filmikami oraz życzenia video od rodziny, znajomych i udało mi się zaangażować w to nawet kilka znanych ludzi, którzy też nagrali dla niego życzenia. Zobaczyć łzy wzruszenia taty - bezcenne.
@lilavati: pomysł, żeby dostał ktoś życzenia z różnych części świata też dobry - powodzenia :)
  • Odpowiedz