Aktywne Wpisy

Historycznygagatek +176
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
źródło: IMG_7924
Pobierz
Thiocomaster +38

źródło: comment_NzlYLIbI9YIGIsQsjZnV1sQ18okw0JQV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
2 girls 1 cup widziałeś? :)
@3rdManOfMayhem: To jest to z odbytem? (・へ・)
@gresiu12: Pierwsza to 2g1c, druga to 1m1j (słoik), a trzecia to papieros.
Zresztą ta seria nie króluje, jak się przekonałem dzięki kochanym internetom, no ale wystarczy.
@gresiu12: Jest jeszcze 2 guys 1 horse.
@Baron_Al_von_PuciPusia: O, właśnie, właśnie! Tzn to nie jest to gorsze, ale zapomniałem o tym ;P Najsłabsze ze wszystkich częściach, pod względem wizualnym
Komentarz usunięty przez moderatora
@3rdManOfMayhem: Tak, to było morderstwo w wykonaniu "maniaków z Dniepropietrowska".
@kingsun: Co ci ludzie mają w głowach. (・へ・)