Wpis z mikrobloga

siemka, mialem juz dlugo karte z play i chcialem sobie przeniesc na abonament za 9zl, zrobilem to dzisiaj w salonie i troche lipa bo: do wygadania mialem tylko 11 minut a je wykorzystalem i naliczylo mi na rachunek ktory zreszta jest 49zl za aktywacje. Do tego mam uruchomiony pakiet 200minut do wszystkich sieci z ktorego zreszta powinno zeżreć a nie z kasy na koncie, i dostalem 30mb promocyjnego internetu i 1000mb bezpiecznego internetu. i zamiast mi zeżreć neta z promocyjnych to teraz mam 1002mb bezpiecznego internetu(w ogole czemu ta liczba rosnie?) Są jacyś eksperci na wykopie w tych sprawach?
  • 8
@simsoniak: @codesign: Pakiet 200 minut nie dotyczy stacjonarek, a minuty nie są wymienne na smsy i mmsy, więc może to właśnie powiększyło Twój rachunek (Jeżeli nie, to skontaktuj się z BOKiem w celu wyjaśnienia sprawy.

Nie wiem czy to moje braki w wyszkoleniu, ale nie przypominam sobie, by do abonamentu dla rozmawiających (Z bezp. internetem) były dostępne jakiekolwiek pakiety internetu. W taryfach dla rozmawiających nie ma możliwości wykupienia nawet pakietu
#!$%@? teraz to sie konkretnie porobilo. Usuneli mi wszystkie pakiety internetu. I mam 93:20 minut do sieci z poza play. I to chyba nawet nie uwzglednia tego promocyjnego bo w nim jest 200 minut. I uzylem przypadkiem internet a jak popaczylem na te polaczenie w aplikacji play24 to pisalo cena: 100kb(wtf?)teraz nie bede mial w takim razie darmowego neta? I chcialbym jescze wiedziec czy te 200 minut bedzie zapisane jako promocyjne w