Wpis z mikrobloga

@theone1980 Szmatławca politycznego wpotylice.pl, który przypomina mi artykuły z komunistycznej "Trybuny ludu", to mi nawet nie linkuj.
Czyli ktoś coś słyszał ale w sumie nie ma na to dowodów... zwykłe gówniane polityczne pomówienie.
@Kempes: Wy jak zwykle tylko palicie jana że niby nic. Mistrzowie udawania, że się nic nie stało. Dziewczyna wam rogi dorobi a wy nie uwierzycie dopóki nie będzie tego na papierze.
@Kempes: > choć dla jego przeciwników najważniejszym argumentem wciąż pozostaje - jak twierdzą - zablokowanie przez "profesora" pośmiertnego przyznania rotmistrzowi Orderu Orła Białego.

Sugerujesz że natemat powiela niepotwierdzone zarzuty? Czy tylko zwalnia się od odpowiedzialności jakimś śmiesznym "jak twierdzą"?
@fredperry: Nie uczą was czytać ze zrozumieniem teraz w szkołach?!
Natemat.pl tylko powtórzyło to co mówią przeciwnicy Bartoszewskiego, że niby Bartoszewski chciał zablokować przyznanie Pileckiemu oznaczenia, a nie ma na potwierdzenie tej tezy żadnego dowodu. A jeżeli taki dowód znasz to mi go podaj.
@theone1980: w sumie kolega @Kempes słusznie zauważył. czy jest jakikolwiek dowód na to "blokowanie" ?

z linków które podałeś wyżej nie wynika zupełnie nic. wGównie.pl jakieś insynuacje. naGówno.pl nie ma nic co by można było potraktować jako dowód.

więc albo podaj coś co faktycznie będzie takim dowodem, albo się przyznaj że plujesz bo taką masz ochotę i nie masz żadnych dowodów poza domysłami chorych psychicznie ludzi.
@opowiemwambajke: no to córka Pileckiego kłamie, generalnie delikatna sprawa, bo Bartoszewski nie żyję i nie chcą sie pewnie nad nim znęcać, Tadeusz Płużański na łamach „Super Expressu” napisał m.in.: „jest coś bardziej niesłychanego w długim życiorysie „profesora”. To odmowa Orderu Orła Białego dla Witolda Pileckiego. Prawdziwy bohater nie został uhonorowany najwyższym odznaczeniem Rzeczypospolitej przez bohatera nadmuchanego. Ale Bartoszewski, blokując pośmiertne odznaczenie dla Pileckiego, postąpił dla siebie logicznie. Bo może być tylko
@theone1980: czyli jedynym dowodem jest artykuł w Super Expressie? z całym szacunkiem ale to mnie nie przekonuje.

i żeby nie było. uważam Rotmistrza za jedną z największych postaci w naszej dwudziestowiecznej historii i w żaden sposób nie umniejszam jego zasługom, ba! uważam że zdecydowanie za mało się o nim mówi i zbyt mało osób wie o jego zasługach i heroicznych czynach, a Bartoszewskiego znam bardziej jako polityka, z którym się nie