Aktywne Wpisy
Nie_RabarbaR +78
Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć, czemu lewaki sobie utarły, że konfederacja jest partią anty-kobiecą? Co takiego w jej programie jest antykobiece, oprócz zakazu skrobanki?
Bo porównując, tutaj jest program i polityka lewicy: wyższy wiek emerytalny dla mężczyzn, pozbawienie praw mieszkalnych (kobieta może wywalić mężczyznę z mieszkania, nawet jeżeli jest jego), przymusowa służba i obowiązek umierania na froncie (dla mężczyzn tylko, ofc.), zakaz zatrudniania mężczyzn na stanowiskach menadżerskich powyżej 50% (kobiet
Bo porównując, tutaj jest program i polityka lewicy: wyższy wiek emerytalny dla mężczyzn, pozbawienie praw mieszkalnych (kobieta może wywalić mężczyznę z mieszkania, nawet jeżeli jest jego), przymusowa służba i obowiązek umierania na froncie (dla mężczyzn tylko, ofc.), zakaz zatrudniania mężczyzn na stanowiskach menadżerskich powyżej 50% (kobiet
Chrzaszczu +157
Jakiś czas temu oddałem zegarek dziadka znaleziony głęboko w szufladzie do naprawy. Właśnie odebrałem go od zegarmistrza i chwalę się efektami jego pracy (。◕‿‿◕。)
Okazało się, że jakimś sposobem do środka dostała się kiedyś woda i środek był dość mocno zardzewiały. Zegarmistrz całkowicie rozebrał mechanizm, oczyścił wszystko, poskładał, wyregulował, wypolerował. Za całość skasował mnie 300zł. Sami oceńcie, czy warto było ratować takie cacuszko.
W komentarzu
Okazało się, że jakimś sposobem do środka dostała się kiedyś woda i środek był dość mocno zardzewiały. Zegarmistrz całkowicie rozebrał mechanizm, oczyścił wszystko, poskładał, wyregulował, wypolerował. Za całość skasował mnie 300zł. Sami oceńcie, czy warto było ratować takie cacuszko.
W komentarzu
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
zapomnisz cos to ch.. czekasz
do pracy jeździcj 5godzin..
kazda wolna chwila spedzona na pielegnacje domu, koszenie, dach, sciana srana.. zycie stracone na bieganiu wkolo tego... a zimą.. o panie.. -.-
Gdyby Polska była Hiszpania albo pld Wlochami... ok.. mega, caly rok ciepło..
Co innego jeździć sobie na wypoczynek...
zatem wspolczuje kolego @wilk132:
i programista nie kazdy moze pracowac zdalnie. Nie łudźmy się, jednak cenniejszy dla irmy jest na miejscu. A ten ktory pracuje zdalnie musi juz sam miec na koncie wlasne sukcesy, studia to za mało. Sam jestem po IT i co.. i nic ;)
Generalnie pozyjemy, zobaczymy.
Bo nie wiem czy wiesz fru cos tam z bali nie zarabia, az tyle by w PL czy UK zył by tak dostatnie ;) Sam pisal, ze na tam te warunki to fajne pieniadzę. Ale tez sie zapomina o czymś takim jak koniunktura i zaplecze.
Komentarz usunięty przez autora
Coraz bardziej skłaniam się ku mieszkaniu w domu. W mieszkaniu jestem ograniczony, płacę czynsz i nie mam do końca wpływu na co przeznaczy go wspólnota, jeden chce ławkę inny monitoring, jeszcze inny plac zabaw.
Z drugiej strony ciężko znaleźć fajne miejsce e pod dom. Są plusy i minusy.
dyzys wykop( ͡° ͜ʖ ͡°)