Aktywne Wpisy
szyx22 +55
Zostało 10cm i Głuchołazów już nie będzie z nami, nie wytrzyma do zachodu słońca. Idę dorobić popcornu #powodz
dziupla666 +681
kto pamięta zrzutki ubrań dla rodzin powodzian z roku 1997 .. wtedy jak ktoś miał gorszego ciucha w szkole to sie z niego śmiali że ma "z pomocy dla powodzian " xD
#powodz
#powodz
W sumie z chęcią poszedłbym na te #sdm się integrować bo mam 15 minut piechotą do Łagiewnik ale s----------e motzno i wstydzę się sam jak jasny c--j, nie wiem w sumie czemu. Nie potrafię iść na żywioł i nie myśleć. Zawsze mam projekcje (które się nie sprawdzają) które mnie blokują i nie raz miałem tak, że pod wpływem impulsu byłem gotowy przy drzwiach by później zdjąć buty i p--------ć się przed kompa. Tak to jest jak się piwniczyło za młodu. Obawiam się, że na 25 levelu już nie da się zmienić charakteru tak by wyplenić te głęboko zakorzenione spierdozachowania.
Zazdroszczę tym wszystkim pielgrzymom, że potrafią się szczerze zachowywać, że śpiewają, tańczą i się bawią bez skrępowania i mają w dupie co kto o nich myśli. Da się wyleczyć taką stuleję umysłową? Bo jak pomyśle sobie, że 1 milion ludzi wokół mnie jest w pełni normalna i potrafi z łatwością nawiązywać relacje międzyludzkie nie mając przy tym jakichś gównianych rozterek w głowie typu - a co jeśli - to serio przygnębia mnie to jak jasny c--j.
PS. Nie mam znajomych.
#stulejacontent
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Chcesz inne środowisko, to idź sobie do tradsów. Tylko rusz 4 litery i wyjdź z domu.
@Sebgat: właśnie ja nie za bardzo religijny jestem ale brakuje mi poczucia takiej wspólnoty... sam bym pewnie na trzeźwo miał problemy z przełamaniem się i śpiewaniem jakiegoś Papa Franczesko jest najlepszy itd. ale z drugiej strony... w sumie co mi zależy. Tylko czy wtedy byłbym szczery wobec ludzi z ktorymi sie integruje
1. lubisz p----------o o pierdołach? Dobra, nie ma pytania, siedzisz na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. pijesz p--o?
3. znasz jakieś fajne dziewczyny, które mógłbyś przyprowadzić?
Jeśli odpowiesz na 3x tak, to za 2 tygodnie (jak zrzucę gips z nogi - połamałem się - stąd wyjątkowo bordo) można zrobić #krakowpiwo.
Chociaż ja tam widzę, że ludzie zgadują się
Aczkolwiek #krakowpiwo można zrobić. Każdy powód na p--o jest dobry (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora