Aktywne Wpisy
ElectroNICK +64
pilnapotrzeba +61
generalnie nie rozumiem ludzi którzy zarzucają przejeżdżającym brak reakcji. Kiedyś jadąc w pociągu późnym wieczorem - prawie pusty pociąg po kilka osób na przedział, w moim siedziałem ja i jakieś 2 dziewczyny osobno każda - wszedł do pociągu jakiś typek, większy, nabity, naćpany i #!$%@? i robił awanturę, darł ryja, gadał sam do siebie i kłócił się z konduktorka o której mówił że ją #!$%@?, usiadł się chwilę w naszym przedziale po
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pomódlcie się Mirasy/westchnijcie życzliwie, żeby wszyscy pielgrzymi szczęśliwie wrócili. Prześpię się. Po Dniach w Diecezji jestem padnięty, a to dopiero początek. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mikromodlitwa #chrzescijanstwo #katolicyzm
Powodzenia, cumplu ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ
@DywanTv Szkoda ( ͡° ʖ̯ ͡°). U nas są Ormianie, bardzo dużo z nimi przebywamy, wesoło jest.
Chciałbym pojechać do Krakowa (tak na środę, czwartek i piątek), ale nie mam pakietu, jak coś, żeby spędzić czas z Hiszpanami których mieliśmy u siebie. Kumpel mi mówił że jak były JMJ w Madrycie pielgrzymi mieli dużo wolnego czasu więc jakby tu było podobnie mógłbym być z tymi moimi hiszpanami. Ale moje pytanie jest czy wejdę bez tej plakietki pielgrzyma do centrum Krakowa? I czy wejdę
@DywanTv ja miałem Hiszpanów i na ok 60 których jako tako poznałem albo widziałem z bliska, tylko 3 było powyżej 30 lat (nie licząc księży) . Reszta same studenty i nastolatkowie
@konstruktywny_krytyk:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DywanTv: U nas gruzińscy Ormianie 15-30 lat + ksiądz i jego brat over 40. Świetni ludzie, tylko na 51 osób, 40 chłopa.
@Areooo51: Dokładnie tak! Tam też najczęściej będą nocować do końca wydarzeń.