Aktywne Wpisy

Dla tych ślepo zakochanych w nowym rządzie. Poczytajcie sobie czasem coś głębszego
#sejm #koalicjaobywatelska
#sejm #koalicjaobywatelska

JohnFairPlay +174
Kurczę, Mirki.
Kupiłem mieszkanie i tak sobie siedzę. Nie wiem co dalej, bo w sumie nigdy nie myślałem że zajdę tak daleko.
#nieruchomosci #oszczednosci #kiciochpyta
Kupiłem mieszkanie i tak sobie siedzę. Nie wiem co dalej, bo w sumie nigdy nie myślałem że zajdę tak daleko.
#nieruchomosci #oszczednosci #kiciochpyta

O rany zawsze coś, tym razem jakieś pyłki i zapalenie spojówki, ledwo widzę na oko i muszę je trzymać zamknięte w dodatku w brzuchu muli że prawie się pożygałem znów. Co sie ostatnio dzieje to ja nawet nie xD
#rowerowyrownik
A tak po za tym byłem dziś w Wietrzychowicach gdzie są grobowce usypane z kamieni długie na ponad sto metrów zbudowane przez starożytnych słowian, sprzed 3500lat przed naszą erą! :)
@jestemrowerem: To akurat mało mnie przekonuje. Do tych zwykle zalecał bym dobrą zjazdówkę, a nie szosę :P
@kapelarz: nic ciekawego tam się nie działo w zasadzie, tylko policjanci całymi peletonami się przechadzali. A na Hali Mistrzów nieźle bokami latają, było na co popatrzeć :)
@jestemrowerem: A to bym jeździł. U mnie wioski są takie, że raczej staram się omijać, czasem się obwodnica znudzi to się gdzieś przejadę. Ale co mną wtedy natrzęsie to moje ;)