Wpis z mikrobloga

Może niekoniecznie moralne pytanie, ale zna ktoś może nieco bardziej "luźne" SKP w północno-wschodniej Polsce (ewentualnie okolice Warszawy), które przymyka oko na niedociągnięcia techniczne? Nie chodzi mi o stan zawieszenia, czy też wycieki oleju, bo wszystko to mam w stanie perfekcyjnym, a o oświetlenie, o które ostatnio się mnie czepiali (brak tylnego przeciwmgielnego, symetryczne reflektory z przodu + rura wydechowa skierowana na bok auta - auto nie ma odpowiednika europejskiego, więc nie da się tego w żaden sposób poprawić i trzeba się tułać po takich "szemranych" SKP, których jest coraz mniej).

#samochody
  • 4
@ScaRRyMaN: Wiem że mogę, ale póki znajdują się śmiałkowie, którzy podbijają przeglądy takim autom, póty jeszcze nie przerobię :). Przeciwmgłowy z tyłu jest brzydki w uj i nikt go nigdy nie używa, no i w innym aucie na progu zwalniającym raz nim trzepnąłem w asfalt i się zbił, więc podziękuję. Reflektory i wydech to też żarty u nas, bo świecą bardzo dobrze i nikogo nie oślepiają, a wydech... myślę, że taki