Aktywne Wpisy
wykoPAKA +104
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
apee +654
Dostałem od znajomego dietę której on używa według jakiegoś tam trenera. Ma ona posłużyć za spalenie tłuszczu i zrobienie z tego mięśnia. Problem w tym, że on ćwiczy 2-3 razy w tygodniu(ja 4-5) waży trochę mniej i jest niższy o głowę co w rezultacie oznacza mniejsze zapotrzebowanie kaloryczne. Jakiś pomysł jak to ładnie przerobić na około 3000 kcal i jakimi zasadami się kierować? Czy może takie manewry nie mają sensu? Ocena samej diety w sumie też by się przydała.
2 kartka w 1 wpisie
Pozdro szczodro
#silownia #dieta #mikrokoksy
@gentelman: Masz zamienniki na drugiej stronie, żeby nie osrać od kuraka, pozdro świrze
Sam sobie układam diety i póki co dobrze na tym wychodze. Wystarczy z głową podejść do tematu i sprawdzic jak organizm reaguje na różne typy odżywiania i rodzaje żywności. Ja od 6 tygodni #lowcarb i jest elegancko - moim zdaniem dla mnie najlepszy wybór i nie #!$%@? suchego beztłuszczowego kurczaka tylko wołowinka, karkóweczka, goloneczka, steki :D a waga ciągle delikatnie w dół o jakieś 0,5-0,8 kg
@Kiedys_Mialem_Fejm trochę za dużo fatu w tej rozpisce. Uciął bym tłuszcze na korzyść węgli.
Zamieniając tłuszcze na węgle i białko to np. orzechy włoskie na banany z odżywką białkową(mam akurat jakąś) i będzie git?
Rozumisz?
nie lepiej chwilowo obciac wegle i wypelnic to tluszczem/bialkiem?
@rudy_bigos:
jedno zrodlo energii - albo T albo W, odsylam do postow gavroche gdzie swietnie to wytlumaczyl. bialko na upartego mozna nieznacznie zwiekszyc ale nie jest to moim zdaniem konieczne.