Wpis z mikrobloga

Siema sportowe świry

Dostałem od znajomego dietę której on używa według jakiegoś tam trenera. Ma ona posłużyć za spalenie tłuszczu i zrobienie z tego mięśnia. Problem w tym, że on ćwiczy 2-3 razy w tygodniu(ja 4-5) waży trochę mniej i jest niższy o głowę co w rezultacie oznacza mniejsze zapotrzebowanie kaloryczne. Jakiś pomysł jak to ładnie przerobić na około 3000 kcal i jakimi zasadami się kierować? Czy może takie manewry nie mają sensu? Ocena samej diety w sumie też by się przydała.

2 kartka w 1 wpisie

Pozdro szczodro

#silownia #dieta #mikrokoksy
Pobierz KiedysMialemFejm - Siema sportowe świry

Dostałem od znajomego dietę której on używ...
źródło: comment_COwqzSbxSkEmLjWYuy5uLRMZguTbB4xZ.jpg
  • 21
@gentelman: Słyszałem, nie próbowałe J

Sam sobie układam diety i póki co dobrze na tym wychodze. Wystarczy z głową podejść do tematu i sprawdzic jak organizm reaguje na różne typy odżywiania i rodzaje żywności. Ja od 6 tygodni #lowcarb i jest elegancko - moim zdaniem dla mnie najlepszy wybór i nie #!$%@? suchego beztłuszczowego kurczaka tylko wołowinka, karkóweczka, goloneczka, steki :D a waga ciągle delikatnie w dół o jakieś 0,5-0,8 kg
@Karoleer: Kalorie mam zostawić jak jest? Bo mi na różnych kalkulatorach pokazuje 3400 kcal dziennie, a tu masz 2400. Chociaż jak patrzę na tą rozpiskę to nie wiem czy dam rade tyle zjeść w ciągu dnia i czy jest sens powiększać.

Zamieniając tłuszcze na węgle i białko to np. orzechy włoskie na banany z odżywką białkową(mam akurat jakąś) i będzie git?
@Kiedys_Mialem_Fejm: jesli dodasz tak jak pisze wyjdzie okolo 3000 kcal i powinno to byc w zupelnosci ok na sam poczatek

@rudy_bigos:
jedno zrodlo energii - albo T albo W, odsylam do postow gavroche gdzie swietnie to wytlumaczyl. bialko na upartego mozna nieznacznie zwiekszyc ale nie jest to moim zdaniem konieczne.