Aktywne Wpisy
Jak mnie #!$%@?ą ci karciarze i zagarkowicze. Hehehe jestem taki nowoczesny i zapłacę zegarkiem za ziemniaczki. Ojej coś płatność nie chce przejść. Ojej spróbuję drugą kartą. #!$%@? przyłóż najlepiej xDDD
Żeby 5 zł nie mieć w portfelu to już trzeba być ociężałym umysłowo.
#pieniadze #bekazpodludzi
Żeby 5 zł nie mieć w portfelu to już trzeba być ociężałym umysłowo.
#pieniadze #bekazpodludzi
Mam pytanie do lewarów i neuropków (zarówno tych opłacanych jak i tych fanatyków zindoktrynowanych ideologicznie). Jak się z tym czujecie że przez rok tyle energii włożyliście w szczucie, manipulacje, kłamstwa, zwoływania do wykopywania/zakopywana, a Konfederacji nie dość że nie spadło to wzrosło? I czy planujecie nadal robić to samo wiedząc że nie daje to żadnego kompletnie efektu?
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
Pierwsza dama dostała w ogóle rekordową podwyżkę +nieskończoność procent.
PS - po co łapówki jak Kaczyński już wszystkich wiernych miernych porozstawiał po spółkach skarbu państwa po zlikwidowaniu wymagania kompetencji i otwartych konkursów? To jest jawny skok na kasę, nie rozumiem jak można ich bronić.
A prezydentem kraju nie jest się #!$%@? dla pieniędzy tylko dla robienia ważnych rzeczy dla kraju. Jakby Duda chciał zarabiać gruby hajs to mógł robić coś innego. Został prezydentem kraju więc ma pełnić swoje funkcji, być dumny z tego ( ( ͡° ͜ʖ ͡
Co do 13k, to uważasz że ktoś taki jak Dudowa ma pełnić swoje obowiązki za darmo, bo nie jest w stanie w W-wie tych 13k brutto wyciągnąć? Chyba
Przywitajcie się #czarnolisto
A jeśli pytasz "gdzie byłem, jak PO" - np tu: https://www.flickr.com/photos/ajuc00/albums/72157629041344779 gdzie ty byłeś, jak SLD, AWS, ZChN, PC, UW kradły?
Bo zgodnie z twoją durną logiką nie masz prawa krytykować niczego, czego nie krytykowałeś
EDIT: premiera, nie prezydenta, my bad
Cóż, tak to jest po drugiej stronie lustra. Tak długo jak PiS byl w opozycji, to rzucał gęsto i chętnie błotem na takie pomysły, teraz zaś dostaje błotem w twarz. Nawet jeśli w tym konkretnym przypadku ta zmiana jest sensowna i nie generuje prawie żadnych kosztów w skali państwa. (choć kasa dla byłej pierwszej damy to przesada)
Oczywiście nie ma też się co oszukiwać, że ta pensja to