Wpis z mikrobloga

@jarzynka: aha, czyli lewactwo bez zmian - "a bo u was murzynów biją". #!$%@? mnie jak jest gdzie indziej, stwierdzam fakt i chciałbym żebyś się do tego odniósł, a nie co gdzieś ktoś... najlepiej, żeby rodzina prezydencka miała pensję na poziomie 8tys, politycy to samo, i żeby tylko się rozglądali na boki za łąpówą, zamiast godnie żyć i pilnować interesu kraju który reprezentują, dzięki godnemu wynagrodzeniu będąc mniej podatnym na przekupstwo.
@tell_me_more: @WyczesanyCzesiek: @jarzynka: w sprawie aborcji się nie wypowiedziała "bo nie musi", "bo to jej prywatne zdanie" więc za nic ma hajs dostawać?

A prezydentem kraju nie jest się #!$%@? dla pieniędzy tylko dla robienia ważnych rzeczy dla kraju. Jakby Duda chciał zarabiać gruby hajs to mógł robić coś innego. Został prezydentem kraju więc ma pełnić swoje funkcji, być dumny z tego ( ( ͡° ͜ʖ ͡
@tell_me_more: ciekawe że chociażby cała ekipa "zaangażowana" w budowę elektrowni atomowej ci nie przeszkadzała? 300mln poszło w #!$%@?, ludzie latami pensje brali, a po elektrowni ani śladu, a teraz lemingu się będziesz czepiał że ktoś kogoś gdzieś porozstawiał? gdzie byłeś przez ostatnie lata?
Co do 13k, to uważasz że ktoś taki jak Dudowa ma pełnić swoje obowiązki za darmo, bo nie jest w stanie w W-wie tych 13k brutto wyciągnąć? Chyba
@WyczesanyCzesiek: ja jestem lemingiem, bo krytykuję korupcję i rozdawanie państwowej kasy. Ty jesteś niezależnie myślącym człowiekiem, bo bronisz posłów przyznających sobie podwyżki i rozdających stanowiska w zarządzie największych państwowych spółek znajomym pielęgniarkom i innym nieogarom. OK...

A jeśli pytasz "gdzie byłem, jak PO" - np tu: https://www.flickr.com/photos/ajuc00/albums/72157629041344779 gdzie ty byłeś, jak SLD, AWS, ZChN, PC, UW kradły?

Bo zgodnie z twoją durną logiką nie masz prawa krytykować niczego, czego nie krytykowałeś
@tell_me_more: bronię posłów i prezydentów, żeby godnie zarabiali i nie musieli kraść zastaw stołowych, sztućców i ekspresów do kawy jak niektórzy prezydenci całkiem niedawno ( ͡° ͜ʖ ͡°) wszędzie tam, gdzie ktoś zarabia za mało, zaczyna się kombinowanie i kradzież. Posłów połowę #!$%@?ć, albo i 3/4, a ci co zostają mają zarabiać tyle, żeby im nie w głowie było branie łapówek. A Smoleńsk nie wiem po co
@WyczesanyCzesiek: @tell_me_more:
Cóż, tak to jest po drugiej stronie lustra. Tak długo jak PiS byl w opozycji, to rzucał gęsto i chętnie błotem na takie pomysły, teraz zaś dostaje błotem w twarz. Nawet jeśli w tym konkretnym przypadku ta zmiana jest sensowna i nie generuje prawie żadnych kosztów w skali państwa. (choć kasa dla byłej pierwszej damy to przesada)
Oczywiście nie ma też się co oszukiwać, że ta pensja to
aha, czyli lewactwo bez zmian - "a bo u was murzynów biją".

ciekawe że chociażby cała ekipa "zaangażowana" w budowę elektrowni atomowej ci nie przeszkadzała? 300mln poszło w #!$%@?, ludzie latami pensje brali, a po elektrowni ani śladu, a teraz lemingu się będziesz czepiał że ktoś kogoś gdzieś porozstawiał? gdzie byłeś przez ostatnie lata?

żeby godnie zarabiali i nie musieli kraść zastaw stołowych, sztućców i ekspresów do kawy jak niektórzy prezydenci całkiem