Aktywne Wpisy
Suchutkowy +12
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
TheFunGuy +6
#famemma Powoli zaczynam sobie uświadamiać że na tym tagu siedzi najgorszy margines społeczny. Cała ta afera obnaża nie tylko samych w sobie influencerów, ale całą społeczność internetową. Reakcja wykopków na filmik Boxdela i Dubiela jest conajmniej żałosna, ludzie Wy naprawdę nie widzicie sensownych argumentów, które jednak przedstawiają cała sytuację inaczej niż to jak to zrobił Wardęga z Konopem?
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
#!$%@? komunistyczny zwyczaj chomikowania różnych śmieci bo może się przyda.
Do tego #!$%@? różowopaskowe myślenie.
Przekładanie rzeczy z ich prawowitych miejsc, "bo jak przełożę to będzie wiadomo gdzie jest"
No to gdzie jest czołówka? " pożyczałeś ostatnio koledze, pewnie ci nie oddał"
No i co #!$%@?, wymyśliła sobie remont pokoju "graciarni" czołówka się znalazła (2 lata później), jak i w #!$%@? innych rzeczy, których ona "nie dotykała". Ja #!$%@?.
Dzisiaj potrzebowałem kabla OBD, który chowałem na lodówce bo tam nikt z domowników nie sięga. NO I GÓWNO A NIE KABEL. Zawsze po używaniu kabel wracał do koperty w której mi go wysłali, a potem na lodówkę I tak przez jakieś 3 lata.
Ale jej przeszkadzał.
CHCIAŁO JEJ SIĘ RUSZAĆ CO NIE JEJ, TO JUTRO DOPŁACI 100ZŁ ZA "SKASOWANIE BUENDOW" u mechanika