Aktywne Wpisy
jegertilbake +511
Po tym jak sie zrobil hype na frytkownice beztluszczowe do ktorych bylem sceptycznie nastawiony stwierdzilem, ze jednak dokonam zakupu, bo nadarzyla sie dobra okazja kupic Ninja AF400 wiec raczej gorna polka jesli chodzi o tego typu sprzet.
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
lepaq +655
Pięćdziesiąt tagów na #czarnolisto, a ci znów wymyślą kolejny i wrzucają jakieś półnagie dzieci czy inny syf.
Litości! (╯︵╰,)
Plus polecam dodatek do chrome Wykop Enchantment Suite, który ukrywa czarnolistowane rzeczy prawidłowo (bo to wykopowe działa różnie)
Zapomniałem, że jak tylko normalny człowiek coś powie, to zaraz zleci się rzesza wielbicieli trzepania do obrazków kilkuletnich dziewczynek i człowieka zwyzywają.
@Jarzyna: Dzięki, dobry człowieku, uzupełniłem listę.
Imponujące na ile sposobów można otagować te zdegenerowane, chore treści. Ohyda.
@Krople_do_nosa: są gorsze rzeczy ;^)
@Krople_do_nosa: normalny człowiek to wrzuci 3 chińskobajkowe tagi na czarną a nie pisze z wielkim bólem dupy jak to bardzo mu przeszkadzają niechciane obrazki na wypok peel xD
Najwyraźniej oglądanie tej mangi i fury w jakiś sposób powoduje wśród odbiorców tępotę.