Co zrobić by wziąć udział w losowaniu? Jedynie zaplusować wpis i nie być zielonką.
Losowanie #mirkorandom w poniedziałek o 20:00. Ze zwycięzcą skontaktuję się na pw. Wysyłka jest na koszt wygrywającego. Termin realizacji do uzgodnienia. *Jeśli zamawiałeś/aś swojego husarza i czekasz na jego realizacją, a wygrasz rozdajo to zwracam Ci pieniążki, a husarza i tak dostaniesz ;)
Zainteresowanych zapraszam do obserwowania mojego tagu #pluszakipinkbow i polubienia mojego fanpage na fb /pink.bow.handmade.toys !
Zwycięzcą losowania jest @fordomaniak . Serdecznie gratuluję! Proszę o kontakt na pw. A dla wszystkich zainteresowanych nabyciem husarza przewidziałam 15% obniżkę, która będzie trwała do końca tygodnia. :)
Nagrodą jest #polandball w wersji Husarza ;)
Co zrobić by wziąć udział w losowaniu?
Jedynie zaplusować wpis i nie być zielonką.
Losowanie #mirkorandom w poniedziałek o 20:00. Ze zwycięzcą skontaktuję się na pw. Wysyłka jest na koszt wygrywającego. Termin realizacji do uzgodnienia.
*Jeśli zamawiałeś/aś swojego husarza i czekasz na jego realizacją, a wygrasz rozdajo to zwracam Ci pieniążki, a husarza i tak dostaniesz ;)
Zainteresowanych zapraszam do obserwowania mojego tagu #pluszakipinkbow i polubienia mojego fanpage na fb /pink.bow.handmade.toys !
A dla wszystkich zainteresowanych nabyciem husarza przewidziałam 15% obniżkę, która będzie trwała do końca tygodnia. :)