Wpis z mikrobloga

ej, #mikrokoksy z #wroclaw. Jest może jakiś dzik, ćwiczący w Sky Tower, który bylby chętny pokazać początkującemu mirkowi jak koksić, żeby się nie zabić...? Tragedii nie ma, gram w kosza i bigam regularnie, ale jeżeli chodzi o doświadczenie na siłowni to bieda : /

W zamian mogę się podzielic wiedzą dotyczącymi spółek / ogólnej kariery zawodowej (25l z całkiem sporą i prężnie działającą firmą here)
  • 7
@Niord: jak na takiego młodego ogarnętego wydajesz sie zupełnie nieogarnięty ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzięki za radę o nierozpieprzaniu na pierdoły i na początek nie wezmę twojej polisy ( ͡ ͜ʖ ͡)
@Niord: @gentelman: OP całkiem dobrze myśli, wolałbym iść z jakimś mirkiem który tu się wypowiada i sprawia wrażenie takiego który wie o czym mówi niż jakiś trener personalny z papierkiem z grouponu który da mu totalnie #!$%@? rady.

Jakbym miał dużo kaski to zapytałbym Sebastiana Kota o pomoc, może dałoby się ustawić z nim na jakiś trening. To chyba jedyny trener jakiemu bym zaufał.
@Fifeq3: Dzięki za info, zerknę. Ile taki trener może brać? 100-200zł /h?
Wiecie, nie chcę zrobić overkilla, a potem się okaże, że jednak to nie dla mnie.
Na początku fajnie by było znaleźć właśnie kogoś, kto się sam "zbudował", żeby podrzucił parę porad + pewnie jest parę niepisanych zasad, które obowiązują i warto by je poznać ; )