Aktywne Wpisy
1983 +426
Znajoma załatwiała sprawę w jednym z warszawskich sądów. Potrzebna była opłata, którą można wpłacić przez internet, a urzędniczce pokazuje się uzyskany kod QR na ekranie telefonu. Urzędniczka skanuje kod i sprawa opłaty jest załatwiona. Znajoma podchodzi do okienka z kodem QR.
Urzędniczka: "Ale to musi być wydrukowane",
Znajoma: "Ale chyba w tych kodach QR chodzi o to, że nie trzeba drukować, tylko wystarczy zaskanować kod",
Urzędniczka: "Proszę pani, chyba ja wiem lepiej,
Urzędniczka: "Ale to musi być wydrukowane",
Znajoma: "Ale chyba w tych kodach QR chodzi o to, że nie trzeba drukować, tylko wystarczy zaskanować kod",
Urzędniczka: "Proszę pani, chyba ja wiem lepiej,
missdaytona +269
Jakiś czas temu udało mi się odstawić ssri i całkowicie zrezygnować z alkoholu, a dziś od psychoterapeutki usłyszałam, że mam się zastanowić, czy ja w ogóle mam jeszcze nad czym pracować, bo widzi po mnie taką zmianę, że sama się zastanawia czy jest sens, żebym jeszcze przychodziła.
Super humor mam, musiałam się pochwalić ʕ•ᴥ•ʔ
#chwalesie #wygryw #depresja #psychoterapia
Super humor mam, musiałam się pochwalić ʕ•ᴥ•ʔ
#chwalesie #wygryw #depresja #psychoterapia
Boniek masakruje Wójcika jak JKM lewaka:
Wójcik wymiotuje gdy ogląda Reprezentacje? No cóż gdy sie miesza piwo z winem i popija biała to moze sie zdarzyć nie tylko Januszowi!!!!
https://twitter.com/BoniekZibi/statuses/345552342084628480
Komentarz usunięty przez autora
Nie no #!$%@?ąłem głupi komentarz dlatego chciałem go od razu usunąć, a ty tak szybko odpowiedziałeś i teraz muszę się tłumaczyć.
Boniek jest ok.