Aktywne Wpisy

meblujdom_pl +1108
#rozdajo Biurko regulowane elektrycznie CONTROL 120 lub 140 + mata na biurko z okazji #blackfriday i #blackweek ᕦ(òóˇ)ᕤ
Link do akcji: O TUTAJ -> Black Week rabaty DO 41% <- (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Tam możecie na spokojnie przejrzeć wszystko ładniej niż na wypoku.
- Najważniejszą promką jest obniżenie o 30% (ponad 600 zł) ceny fotela WAU2 Black/Slate Grey. Reszta modeli 20% oraz
Link do akcji: O TUTAJ -> Black Week rabaty DO 41% <- (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Tam możecie na spokojnie przejrzeć wszystko ładniej niż na wypoku.
- Najważniejszą promką jest obniżenie o 30% (ponad 600 zł) ceny fotela WAU2 Black/Slate Grey. Reszta modeli 20% oraz

Melkovva_ +225

Teraz tak, chciałbym na tej informatyce na trzecim roku pracować na pół etatu. Wiem, że w Krakowie na AGH czy UJ nie jest to żadnym problemem, jednak też wiem, że ci co tak robią, pewne bezużyteczne/kolidujące wykłady po prostu opuszczają, a na PK to jest niemożliwe.
Pytanie do tych co są na tym kierunku, czy na trzecim roku udaje się wam pracować równolegle ze studiami na te 3/5 etatu? Czy wszyscy prowadzący naprawdę tego się trzymają, czy na dalszych latach już można nie chodzić na wykłady? Z tego co patrzyłem w program studiów, to na 3 roku to już prawie same przedmioty obieralne i wszystkie ważne przedmioty ma się już za sobą, więc teoretycznie nie powinno już być presji na uczelni.
Zresztą chyba uczelni w Krakowie nie powinno dziwić, że studenci informatyki już na studiach chcą pracować skoro jest taka możliwość, to po co robić pod górkę z obowiązkowymi wykładami (z których połowa jest gówno warta)?
I tu moje drugie pytanie, od tego roku będzie nowy rektor, nowe władze uczelni, czy wiadomo coś, czy są jakieś ruchy studentów aby zlikwidować ten przepis albo np. ograniczyć tylko do pierwszego roku? Ktoś się orientuje w tej kwestii?
#pk #politechnikakrakowska #studbaza #krakow
Komentarz usunięty przez autora
A na którym roku jesteś? Bo jedyne
@Nikodem: zależy, na naszym wydziale jest bardzo
spis tematów: http://www.fizyka.pk.edu.pl/index.php?action=wykaz1 wykonujesz 5 lub 10 w zależności od wydziału