Aktywne Wpisy
Kaja_Kern +9
Nie, nie warto było iść ani na aa ani do psycholożki. Albo obleśne, niepotrzebne teksty, albo powtarzanie non stop wszystkiego co już słyszałam milion razy od siebie samej. Ja wiem jaki mam problem z piciem. Dwa razy w miesiącu kupuję flachę, idę do lasu i tyle mnie widzieli. Nikomu dupska nie daje, nie przeszkadzam. Chodzę i słucham muzy. Znam ludzi z gorszym problemem alkoholowym, ale oni nic z tym nie robią. Nie
Rubbik +342
Ten oto odpad ludzki - jacek w. pseudonim "wiśnia", były piłkarz m.in. Górnika Zabrze, Wisły Płock, Szczakowianki Jaworzno został dzisiaj aresztowany za udział w grupie przestępczej. Wystawiał gangusom zamożnych znajomych, którzy ich okradali. Planował napad na dom Roberta Lewandowskiego.
Ha tfu. Złodziejom ucinać ręce.
#mecz #pilkanozna
Ha tfu. Złodziejom ucinać ręce.
#mecz #pilkanozna
#zamach #francja #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@juby0001: Jak bardzo upośledzonym umysłowo trzeba być aby brać znak solidaryzowania się z ofiarami za "lewacki sposób na walkę z terroryzmem"?
Komentarz usunięty przez moderatora
@juby0001: Jedyną osobą która tu p------i głupoty jesteś ty, powtarzając brednie będące kolejnym chocholim wymysłem nienawistnej prawicy. Nikt nigdy nawet nie próbował udawać że "rysowanie kredą" i "profilowe w barwach" czy też może podświetlenie wieży Eiffela było walką z terroryzmem. To był wyłącznie gest solidarności z ofiarami i pokazanie że przeciętni obywatele nie dają się zastraszyć
Widzę że #neuropa znalazła Swoja nowe ulubione słowo xD Co widzę jakiś lewacki bełkot to zawsze pojawia się to słowo w przeróżnych odmianach xD
@juby0001: Pojawia się tylko i wyłącznie w
Hm.. skoro problemem są muzułmanie to chyba logicznym jest że "pozbycie" się ich z kraju jest najlepszym pomysłem. Ale nie, według lewackich profesorów i innych tęgich umysłów lepiej przyjąć ich jeszcze więcej!
Eksterminowanie to akurat specjalność lewactwa czego najlepszym przykładem był Adolf Hitler.
Chłopaku... idz walnij piwko, wróc i pogadamy, ok? Gdzie Ty masz te walkę z
oo to drugi ulubiony zwrot neuropków xD
@juby0001: Oj tak, bo jeśli czegoś trzeba nam w polityce, to wzięcie wszystkiego na "prosty, chłopski rozum", który z logiką i racjonalnym podejście ma nie za wiele wspólnego.
A znalazłeś lepszy sposób na walkę z terrorystami jak wysiedlenie ich z krajów w którym dokonuje się zamachów? Nie? To po co w ogóle zaczynałeś tą dyskusje?
I tak za długo wytrzymałem z twoim bełkotem -> #czarnolisto
@juby0001: (╯︵╰,)
jak możesz to i mnie zczarnolistuj. Skoro czarnolistujesz każdego kto się z Tobą nie zgadza
Jedną ręką rysowali kreda, a druga witali kolejne grupy zamachowcow placac im w Euro takie zasilki ile u nas nie zarabiaja specjalisci.
Z reszta jesli jako cywilizacja chcemy wejsc na kolejny etap rozwoju, w XXII wiek to musimy usunac/zmarginalizowac Islam i nie mowie tu o zabijaniu kazdego muzulumanina, tylko o tym jak postąpiono z III Rzesza i Hitlerem po wojnie w Niemczech.
Zlikwidowanie minaretow, meczetow,
@Joz: Wszyscy są równo obsrani (a jak nie to tym gorzej dla nich) więc ten slogan trochę nietrafiony a nawet szkodliwy
@Joz: ale jak c---a wiesz o konflikcie w Syrii i Iraku to się chociaż nie odzywaj. Bo aż w oczy szczypie.
Stamtąd będzie już krótka droga do konkluzji (:
tl;dr: zachód zniszczyłby IS w miesiąc, gdyby chciał, a przede wszystkim mógł w ogóle