Aktywne Wpisy
Fialo +1726
corvvus +14
Muszę się wyżalić tutaj, bo nie mam gdzie.
W lipcu skończyłem 5-letnie studia. Przez cały semestr zwykle było luźno, zajęć niewiele, a jedynym ciężkim okresem gdzie trzeba było się rzeczywiście uczyć i zakuwać to był miesiąc sesji w ciągu każdego semestru. Miałem umowę z rodzicami, że będą mnie utrzymywać na studiach dopóki ich nie skończę, potem mam się usamodzielnić i zarabiać sam na siebie. I tak sobie żyłem przez te 5 lat
W lipcu skończyłem 5-letnie studia. Przez cały semestr zwykle było luźno, zajęć niewiele, a jedynym ciężkim okresem gdzie trzeba było się rzeczywiście uczyć i zakuwać to był miesiąc sesji w ciągu każdego semestru. Miałem umowę z rodzicami, że będą mnie utrzymywać na studiach dopóki ich nie skończę, potem mam się usamodzielnić i zarabiać sam na siebie. I tak sobie żyłem przez te 5 lat
@katyperry92: ależ to byłoby piękne ;)
miejsce aut jest na jezdni, rowerów na ścieżkach rowerowych a pieszych na chodniku
i tego wszyscy powinni się trzymać ;)
@katyperry92: no chyba sobie jaja robisz :P
rozumiem, że zasuwanie na piechote 10km z 20kg cementu na plecach jest bardzo zdrowe?
@katyperry92: jeśli łażą jak cielaki i nie uważają, to
@epi: Powiedz to komus kto lubi akurat rowerem jeździć.
ścieżki rowerowe, parki, lasy poza miastem, itp
@epi: to czemu stoją na chodnikach?
tak czy tak chyba najważniejsze w tym wszystkim jest, aby nie tworzyć wojenki piesi-kierowcy-rowerzyści, bo wszystkie te grupy czasem łamią przepisy.
@sissel00: Spoookoooo, nasi są na tyle mądrzy, że mając do dyspozycji parking zaparkują na p-poż. A nie byli na interwencji. Po zgłoszeniu, że takie auto stoi, dostałem pisemną odpowiedź, że nie dopatrzono się znamion wykroczenia drogowego (przypomnę, parking na p-poż, parkowanie w