Aktywne Wpisy
lunaexoriens +89
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
mickpl +495
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
@kry24: albo góra albo dół będzie
@blink: oczywiście że wypłacam z bankomatu. Nie korzystam z fiatów . Na codzień trzymam BTC. Gdy idę np do netto wypłacam odpowiednią ilość BTC by zrobić zakupy. Proste i oczywiste. Nie interesuje mnie jaki jest obecnie kurs. Nie zależnie od kursu gdy muszę zrobić zakupy wymieniam BTC na bankomat na PLN i idę na zakupy.
Na dzisiejszą świeczkę do stabilnego 2000-2500$ to powinien kupić kratę takich Bartków, tylko nie zamykać się potem w łazience...
@BITmaniak: łooo (ʘ‿ʘ) tym zadziwiłeś mnie niesamowicie. Jeszcze jakiś rok temu nabijałeś się ze mnie, że pewnie jestem tak głupi, że trzymam wszystko w btc.
@BITmaniak: zapomniałeś o karcie Bitbay dlaczego jej nie kupiłeś jeszcze? 140 zł rocznie to nie majątek a ułatwi Ci życie. I NIE MA LIMITU!!!
Po co płacić 140zł za kartę skoro mogę iść wypłacić w bankomacie bez karty usługą HALHASH. Jedynie faktycznie koszty wyjdą mniejsze w skali roku przy wykorzystaniu tej karty.
Ale brakuje takiego rozwiązania że KARTA jest np zasilona BEZPOŚREDNIO BTC.