#niepopularnaopinia Nie podzielam zdania na temat Disco polo gdy ktoś mówi zasłyszany slogan "Teraz to sztywniak jesteś i nie lubisz disko polo a jak się napijesz to wywijasz i znasz kazdy tekst piosenki"...W moim przypadku gdy się napiję ...i słyszę disko polo to jedyne co mi się chce to rzygać. Nie mówię że wszystkie piosenki disco polo są do dupy ale ogólnie uważam je za wulgarne, chamskie i prymitywne. To tylko moje zdanie i nie uważam że osoby które słuchają disco są jakieś gorsze/lepsze/inne/normalne/nienormalne.... gust jak gust. Jednakże w moim przypadku, nie znoszę tego gatunku zawsze. Moje wesele będzie bez tego gówna. #muzyka #discopolo
@WstretnyOwsik: Dlatego mówię, że nie każde disco polo bo np Top One bardzo mi się podobało ;) np "o miła moja" :D ...takie..sympatyczne.... @kanijski: no to czyli muszę być jakimś wyjątkiem....byłem ostatnio na weselu...puścili disko polo i zgon ból głowy i #!$%@?...dobrze ze miałem się gdzie ulotnić bo bym zwariował :D ....
Ta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo uwierzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kanijski: no to czyli muszę być jakimś wyjątkiem....byłem ostatnio na weselu...puścili disko polo i zgon ból głowy i #!$%@?...dobrze ze miałem się gdzie ulotnić bo bym zwariował :D ....
Komentarz usunięty przez autora