Aktywne Wpisy
OCIEBATON +279
masternodeBTC +274
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
a poza tym w pierwszym lepszym sklepie z akcesoriami dla artystów kupisz zestaw stalówek i kałamarz z atramentem- nie bier tuszu bo będzie płacz jak ci sie zapchają
kup sobie pic related, zwykły, najzyklejszy zestaw no name za 20zł czy ile to tak kosztuje, atrament czarny 'hero' chyba że masz więcej hajsu to jakiegoś parkera i ćwicz linie, zwroty etc.
tu masz 'biblie kaligrafów'
https://new.vk.com/doc18153228_138214281?hash=1e157a851e43de4f63&dl=84af110bb3a3b88439
i powodzonka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jokefake: Nie nei są. Te stalowki, ktore mi pokazales sie nie rozszerzają pod wplywem nacisku i robią ślad o jednostajnej szerokosci, mam juz takie. MI natomiast chodzi o pioro "elastyczne" gdzie robiac pionowa kreske moge uzyskac rozne szerokosci w zaleznosci od nacisku na paper.