Aktywne Wpisy
anamorfoza +1020
Trochę chwali post ( ͡º ͜ʖ͡º). Jestem architektem i autorką projektu remontu elewacji i odtworzenia detalu budynku przy ul. Prądzyńskiego 37, we Wrocławiu. Wyszło super i cieszę się, że wspólnota zrobiła to zgodnie z projektem, który był droższy niż zwykłe odmalowanie elewacji. Zdjęcie od Wrocławskieinwestycjebudowlane (mnie możecie znaleźć jako @nakwaracie_archiekura)
Wiadomo, że chciałoby się też, żeby wymieniono cała stolarkę okienną, oczywiście było to ujęte
Wiadomo, że chciałoby się też, żeby wymieniono cała stolarkę okienną, oczywiście było to ujęte
power-weak +43
#przegryw
Moja siostra przed chwilą: "Wiesz jaki ty jesteś ładny chłopak mógłbyś mieć Wiele Lasek ale ty z tego nie korzystasz" (XD)
Moja siostra przed chwilą: "Wiesz jaki ty jesteś ładny chłopak mógłbyś mieć Wiele Lasek ale ty z tego nie korzystasz" (XD)
W Wiadomościach natomiast pokazali dwa najgłupsze porównania, usprawiedliwili posłów czemu wyszli z sali na debacie o ich ministrze, po czym opisali go jako chama i niby można pomyśleć, że tyle starczy. Otóż nie. W materiale pokazana była Szydło jak dobrze zaczęła przemówienie (zaorała szczerze mówiąc), potem komentarz dali: poseł PIS, następnie JE Kaczyński, a na koniec jeszcze w studio był sam Macierewicz, który jedyne zdanie jakie powiedział parafrazując: "wszystko zło to PO i ta debata tylko to potwierdza". Pełna różnorodność.
I niech ktoś teraz powie, że TVN był w takim razie nieobiektywny kiedyś to go wyśmieję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tvpis #neuropa
Ale to nie kwestia lubienia, tylko czy gracko #!$%@?ł szaleńcowi. A tu bez wątpienia, zgniótł jakoby pluskwę.
Przed pytajnikiem nie stawiamy spacji.
Niesiołowski na temat finansowania kościoła (w tle temat też o homoseksualistach, chociaż wiem, że ten ruch raczej popiera):
osobiście nie lubię chamstwa, tego zresztą nie lubię także w Twojej retoryce, kto prezentując swoje poglądy uwłacza drugiej stronie, musi być o swojej prawdzie dogmatycznie przekonany, taki zabieg kojarzy mi się raczej z napychaniem ego, niż rzeczową dyskusją, jak napisał @jakubito po co mi kolejny raz to samo, okraszona "hoho" inwektywami w przeciwnika, ( ͡° ʖ̯ ͡
Popularyzacja faktów, których większość nie zna, a które mówią same za siebie.
Komentarz usunięty przez autora
Już PiS odpowiedział w swoim stylu. U was murzynów biją.
@koroluk: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)