Aktywne Wpisy
K---a serio 5.5k netto nie starczy na kredyt 250k xD To gdzie ja mam mieszkac, jak wynajem wychodzi drozszy niz rata kredytu #nieruchomosci #polska #kredythipoteczny

haakenn +59
W maju wylatuję na 5 dni do Włoch w składzie 2+3 - jeśli ktoś jest zainteresowany kosztami niech zaplusuje ten komentarz, będę porównywał ogólny wydatek vs tydzień na urlopie nad polskim morzem.
#podroze
#podroze

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=514628152062895&id=246974092161637
#dobrazmiana #neuropainformuje #neuropa #bekazpisu #pis #polityka #ekonomia #dojnazmiana #ofe
Czyli przez te wszystkie lata zagraniczne firmy mogły sobie wywierać wpływ na składy zarządu w polskich spółkach? Jak dla mnie to skandal. Firmy zarządzające w najlepszym wypadku nie są zainteresowane kondycją firm - nie ich pieniądze, i zupełny brak przełożenia wyników finansowych emerytów na zyski spółki zarządzającej. A najgorszym przypadku mogły tą sytuację
@gre: W jaki sposób nie są? Skoro OFE inwestuje i kupuje np. 30% jakiejś firmy to jak najbardziej zależy im na tym, by ta firma dobrze sobie radziła, a nie zbankrutowała