K.....a konto usunięte 04.07.2016, 14:07:28 via Android 1 + Siema lotnicze świry #fsx #p3d #xplaneMam dla was miłą informację - od niedzieli przywracam do życia #mirkoairlines.W dalszym ciągu będziemy korzystać z FSAirlines (chyba że ktos z #programowanie ogarnie dla nas niezalezny system, stąd was wołam)Zaczniemy od zera - czyli reset floty i połączeń. Pilotów nie usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)Zasady pozostaną te same.W komentarzach proponujcie huby (poprzednio było EPWA jako główne i GDA i KRK chyba jako drugorzędne)Do końca sierpnia skupimy się na lotach głównie wakacyjnych.Propozycje i pytania tez w komentarzach.
creative1222 creative1222 04.07.2016, 14:17:00 0 + @Kuracyja: Jak chcesz kasę wykładać to spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja tam raz na tydzień lot zrobię. Huby te same moim zdaniem
K.....a konto usunięte 04.07.2016, 14:21:27 via Android 0 + @creative1222 jakby ktoś ogarnął system pod VA (a to wymaga znajomosci PHP SQL czy czegos tam) to bym nic nie płacił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
creative1222 creative1222 04.07.2016, 14:22:22 0 + @Kuracyja: Wątpię żeby komuś się to chciało robić, ale warto próbować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
airfield_ops airfield_ops 05.07.2016, 11:54:41 0 + @Kuracyja: To mie teraz zaymponowałeś! ( ͡° ͜ʖ ͡°) dobra robota!
Mam dla was miłą informację - od niedzieli przywracam do życia #mirkoairlines.
W dalszym ciągu będziemy korzystać z FSAirlines (chyba że ktos z #programowanie ogarnie dla nas niezalezny system, stąd was wołam)
Zaczniemy od zera - czyli reset floty i połączeń. Pilotów nie usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasady pozostaną te same.
W komentarzach proponujcie huby (poprzednio było EPWA jako główne i GDA i KRK chyba jako drugorzędne)
Do końca sierpnia skupimy się na lotach głównie wakacyjnych.
Propozycje i pytania tez w komentarzach.