Cameron zrezygnował. Farage zrezygnował. Boris Johnson też jest skończony.
#brexit stał się zgniłym jajem, którego żaden brytyjski polityk nie chce wziąć do ręki.
Nie no, #bekazprawakow mistrzowska. Pleść bzdury, siać populizm to każdy chętny. Wziąć to na klatę i zaakceptować odpowiedzialność już nie ma komu. Tak się kończy hurrapopulizm, czyli "Robimy, a potem się zastanowimy czy to ma sens".
Nie no, #bekazprawakow mistrzowska. Pleść bzdury, siać populizm to każdy chętny. Wziąć to na klatę i zaakceptować odpowiedzialność to już nie ma komu. Widzicie prawaki, tak się kończy hurrapopulizm, czyli robimy, a potem się zastanowimy czy to ma sens.
@lerner: ja od 20 minut sie smieje z tego newsa. :D
Korwin jest świetny w jechaniu po "systemie" i byciu "opozycją na marginesie", ale gdyby zdobył władzę, to jakoś nie wydaje mi się, żeby był z teo zadowolony. ( ͡º͜ʖ͡º)
Farage był świetny w jechaniu po UE i nawoływaniu do brexitu. Ale po brexicie... ( ͡º͜ʖ͡º)
@lerner: Tak sobię myślę że może to i lepsze? Popatrz na Polskę, jak się kończy gdy ludzie gadający bzdury wygrywają wybory a potem je chcą jednak zrealizować. Farage chociaż uznał na sam koniec że swojego kraju nie rozwali własnymi rękami, PiS idzie w zaparte.
@Mr--A-Veed: Nieciekawie to wygląda. U Konserwatystów rozłam, nikt nie chce tknąć tej kupy. Farage zrezygnował. Niedługo pewnie poleci też Corbyn, lider Partii Pracy, bo oni są stanowczo za pozostaniem.
@Lipathor: @lerner: Że tak powiem - teraz to dopiero będzie ściema. Będzie tak - będą negocjować wyjście to 7 lat, a biorąc pod uwagę, że za wyjściem głosowali głównie ludzie starsi, to na koniec zrobią jeszcze jedno referendum "potwierdzające" i się okaże, że "jednak zostajemy". ( ͡º͜ʖ͡º)
PS. Putin, jak Putin - ale Niemcy to się muszą cieszyć, że w
@gnt_1: Czyli nie osiągnął swojego celu, bo UK nie wyszła z UE i już woli uciekać zamiast właśnie brać udział w tym co najtrudniejsze oprócz szczekania?
Miłe podsumowanie korwinów i temu podobnych od "nie będzie niczego, tylko wolny rynek".
@emdey: Tu chodziło o powiedzenie UE przez UK czegoś w stylu "#!$%@? chcemy to wyjdziemy ale będzie po naszemu". A Farage już nie ma w czym brać udziału bo jak już pisałem - jego partia była oparta przede wszystkim na postulacie wyjścia z UE.
To trochę tak jak gdyby w Polsce nagle wprowadzono wolny rynek, monarchię i #!$%@? wszystkie podatki - Korwin wtedy pewnie rozwiązałby partię.
W piątek jak co 4 lata pakuję się i przylatuje do Polski. Na codzień mieszkam w Niemczech, ale uważam że to mój obowiązek żeby oddać głos w wyborach. Swój głos oddam na #pis uwierzcie mi że nie chcecie tego w Polsce co dzieje się od pewnego czasu w Niemczech #wybory #polityka
Farage rezygnuje z funkcji przewodniczącego UKIP.
http://www.wykop.pl/link/3252917/nigel-farage-rezygnuje-z-funkcji-przewodniczacego-ukip/
Cameron zrezygnował.
Farage zrezygnował.
Boris Johnson też jest skończony.
#brexit stał się zgniłym jajem, którego żaden brytyjski polityk nie chce wziąć do ręki.
Nie no, #bekazprawakow mistrzowska. Pleść bzdury, siać populizm to każdy chętny. Wziąć to na klatę i zaakceptować odpowiedzialność już nie ma komu. Tak się kończy hurrapopulizm, czyli "Robimy, a potem się zastanowimy czy to ma sens".
@lerner: ja od 20 minut sie smieje z tego newsa. :D
Korwin jest świetny w jechaniu po "systemie" i byciu "opozycją na marginesie", ale gdyby zdobył władzę, to jakoś nie wydaje mi się, żeby był z teo zadowolony. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Farage był świetny w jechaniu po UE i nawoływaniu do brexitu. Ale po brexicie... ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Mr--A-Veed: Po prostu wykonał swoje zadanie i może odejść.
@Mr--A-Veed: Nieciekawie to wygląda. U Konserwatystów rozłam, nikt nie chce tknąć tej kupy. Farage zrezygnował.
Niedługo pewnie poleci też Corbyn, lider Partii Pracy, bo oni są stanowczo za pozostaniem.
PS. Putin, jak Putin - ale Niemcy to się muszą cieszyć, że w
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,150682,20297475,najwieksze-oszustwo-brexitu-kilka-godzin-po-referendum-okazuje.html
Jego głównym celem było wyjście z UE, a jego partia tak naprawdę ma zerowy wpływ na faktyczną politykę w UK skoro nawet nie jest w parlamencie.
Żadna sensacja, lewaky.
Miłe podsumowanie korwinów i temu podobnych od "nie będzie niczego, tylko wolny rynek".
To trochę tak jak gdyby w Polsce nagle wprowadzono wolny rynek, monarchię i #!$%@? wszystkie podatki - Korwin wtedy pewnie rozwiązałby partię.