Aktywne Wpisy
nanotecz +82
1 maja to najbardziej polaczkowe święto:
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
FedoraTyrone +10
Czy można przechodzić kryzys wieku średniego mając 30 parę lat? Jako 20 paro latek kupiłem sobie pierdzika jako samochód, zwykły dziadkowóz, a teraz mając ponad 30 nagle po głowie chodzi mi żeby kupić sobie coś sportowego o dużej mocy. Będąc młodszym byłem jakiś rozsądniejszy... coś tu jest u mnie wszystko odwrotnie xD #samochody #motoryzacja #psychologia #niebieskiepaski
Cześć!
Planuję sobie zrobić prezent na urodziny i kupić kindla.
Z tego co widzę jest sporo ich i jakiegoś eksperta chciałbym poprosić o info. Czytałem na kindlu z przed dwóch lat i już mi się bardzo podobał. Warto inwestować w nową wersję kindla? Co nam ona daje.
No i druga rzecz. Paperwhite czy zwykły? Przydałoby się także podświetlenie, ale nie umiem stwierdzić czy to gra warta świeczki. Czekam na info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z podswietleniem to sprawa indywidualna, jedni beda potrzebowac bo czytaja po nocach w lozku, albo w jakims/busie pociagu gdzie ciemno. A kto inny sobie zapali lampke i tyz bedzie szczesliwy, a zostanie mu te 200-250zl w kieszeni.
IMHO brac pod uwage warto tylko paperwhite i touch, bo pozostale mocno odstaja cena.
Ewentualnie mozesz probowac innych czytnikow, nie tylko od amazonu. Ale
Gdyby cena była za wysoka, to możesz pomyśleć nad używanym Kindle Paperwhite 2, ma trochę słabszy ekran, ale używki mają z amazon.de
Edit: czytnik kupiony z moreli ma też pełną gwarancję, przynajmniej jak powie się supportowi, że dostało się go jako prezent od kogośtam z USA. ;) Znajoma tak zamówiła bo nie ogarniała amazona i kiedyś kontaktowałam się z supportem w imieniu jej