Aktywne Wpisy

piip5 +608
#frajerzyzmlm to milionerzy nie wychodzą na greckie śniadanie tylko sami robią w willi jajecznicę?
źródło: temp_file7791472103036311224
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +114
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file7791472103036311224
Pobierz
Wykop.pl
Jest niedziela. 14:50 a ja siedzę w firmie bo jakiś debil pobrał załącznik z wirusami i zasyfił głównego kompa, na którym jest baza towarów, i inne pierdółki. W tygodniu nie mogę tego kompa sformatować, bo to serwerowy.
To jest sklep z kilkoma kompami (kasa, magazyn, biuro itp).
Za ta niedzielę to ja bez problemu sobie ze 2 dni wolne w tygodniu wezmę.
Tylko pytanie:
Zarabiam 1800 na rękę, a jestem człowiekiem od wszystkiego. Od naprawy kompów, od sklepu internetowego, od dbania o aplikacje handlowe, od reklamacji klientów, od wprowadzania towarów, od wystawiania faktur, od robienia grafik na ulotki, na fejsa, na wizytówki sklepowe (gimp, bo gimpa umiem) .... Od k---a wszystkiego co z kompami związane. Nawet ostatnio laptopa pracowego rozbierałem bo się grzał, więc czyściłem (HP cholerny).
Ile waszym zdaniem powinienem zarabiać, albo jeżeli jesteś pracodawcą to ile byś był w stanie zapłacić?
Bo bobo w drodze i będe musiał zmienić pracę.
A i jak coś - Nie mam studiów informatycznych. Jestem samoukiem. Mechanik pojazdów samochodowych z dyplomem na 5 (nigdy nie robiłem w zawodzie)
#pracbaza
jak mogą to powodzenia. Chyba w uj to zostawię. Serio.
ile by cię satysfakcjonowało?
@opilec: Brałabym za to setki, ale jak kto woli.
jeżeli dostaniesz bez szemrania to podałeś i tak za mało, a jak będą dawać mniej, to zawsze masz bufor...
I wiecie co? Dam radę ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@dejanarchos: Potrzeba by ze 4k, żeby opłacić mieszkanie i w miarę żyć ;)
źródło: comment_QHyH0GKwLtxR1SsBAEAHVSc7poZ0Hqxc.jpg
Pobierzjeżeli nie dostaniesz nic, to przynajmniej próbowałeś
good luck :)
Godzinę temu udało się postawić kompy na nogi ᕦ(òóˇ)ᕤ