@peperepe: To przedewszystkim nie jest już stary i moim zdaniem świetny Pitbull. To już jest bardziej komedia, "kino" nowocześniejsze, gdzie brak starego chłodnego klimatu.
@peperepe: przeciez ten film to jakis bait chyba. Co prawda obejrzałem go tylko z 10 min bo dluzej sie juz nie dało. Fryzura tego policjanta.... Przeciez reZyserem chyba był jakis gimbus którego marzeniem było miec taka fryzurę, lub za duzo grał w gta. w ogole ten film jest oderwany od rzeczywistości. Teksty w stylu tego ruchałem, ten mi ciągnął sa na poziomie 10cio latków ktorzy chcą zaimponować swoim słownictwem. Pózniej scena
Teksty w stylu tego ruchałem, ten mi ciągnął sa na poziomie 10cio latków ktorzy chcą zaimponować swoim słownictwem
Ten tekst był w Złych Psach Patryka Vegi. Nie wiem czy sam Opala tego nie przytaczał. Z resztą większość tekstów jest żywcem wyciągnięta z jego książek.
Pózniej scena z butemi, jak koles kupił nowe buty i niby dwa miały rożny rozmiar. Koles co drugie słowo na sile wciskał #!$%@?. Nie wiem kto
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
Jezu jakie to jest #!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
Ten tekst był w Złych Psach Patryka Vegi. Nie wiem czy sam Opala tego nie przytaczał. Z resztą większość tekstów jest żywcem wyciągnięta z jego książek.