Wpis z mikrobloga

@sekate: to nie bajt, dziwi mnie po prostu w gorących te pisanie że dziekujemy itp itd, oni dotarli do ćwierćfinału, ja bym rozumiał jakby to był finał który przegraliby po karnych, no ale jak zwykle mało wymagamy, cieszymi się z porażki jakby nie patrzeć, to nie jest małysz czy stoch którzy swoje już wygrali i w zasadzie po każdym sezonie stochowi możnaby dziękować że skacze dalej nawet jesli nic by nie
@Jurigag cwiercfinaly, duch walki, serce i zdrowie oddane na boisku oraz świetna gra całego zespołu to dla Ciebie porażka? Graliśmy jak równy z równym przeciwko każdej drużynie tego turnieju. Od kilkudziesięciu lat nasza reprezentacja nie grała lepiej niż obecnie i za to podziękowania należą się każdemu :) prezentujesz ból dupy malkontenta-polaczka.. Właśnie dlatego też chłopakom należy się szacunek. Przynajmniej część podobnych Tobie przestala drwic z reprezentacji Polski.

A braku rozumowania w działaniu
@ralphik: a przeszli dalej ? nie przeszli - tak, jest to dla mnie porażka mimo wszystko, cieszyłbym się jakby wygrali, nie podniecam się jeśli przegrali, rozegrali dobre euro, ale mimo wszystko przegrali, ja nie mówię że zagrali słabo, czy beznadziejnie, ale ludzie mają podniete jakbyśmy przegrali w finale, a to był ćwierćfinał przypominam :) nie przentuje bólu dupy, po prostu nie mam mentalności prostego polaczka, który ma małe wymagania i wystarczy
@Jurigag: prosze Cię... Po wielu latach grania totalnego gówna wyszliśmy z grupy na turnieju międzynarodowym, ba nawet zrobiliśmy krok dalej, bo weszliśmy do 1/4. Serio, nie wiem co tu tłumaczyć. Jedyny sukces to jest zdobycie mistrzostwa lub chociaż gra w finale? Myślę, ze nawet gdybyśmy dotarli do tego finału i byśmy przegrali napisałbys podobny tekst.
@sekate: tak, prawdziwym sukcesem byłoby dojście do finału, zawsze powinno się walczyć o maksimum, tym bardziej w sporcie, to nie jest mój problem że większość naszego narodu ma małe wymagania i wystarczy im cokolwiek, na szczeście wygląda na to że piłkarze jako jedyni zachowują rozum i chwała im za to

super że gramy lepiej, przecież ja tego nie neguje, tej całej walki, serca itp, ale po prostu nie wiem czy się
@Jurigag #!$%@? się do ludzi o to że cieszą się z SUKCESU INNYCH? Masz mentalność prostego polaczka... CZEGO ONI SIĘ CIESZO, #!$%@? TE MIERNOTY DREWNIANE. LEWANDOWSKA POWINNA MU NIE DAC PRZEZ MIESIĄC. HALYNA PAKUJ KANAPKI Z PASZTETOWO, RANO ZNOWU DO TEJ ZASRANEJ BIEDRONKI!!

po prostu nie #!$%@? glupot.
@ralphik: ale jakiego sukcesu ? nie doszli do finału, tylko do ćwierćfinału

CZEGO ONI SIĘ CIESZO, #!$%@? TE MIERNOTY DREWNIANE. LEWANDOWSKA POWINNA MU NIE DAC PRZEZ MIESIĄC. HALYNA PAKUJ KANAPKI Z PASZTETOWO, RANO ZNOWU DO TEJ ZASRANEJ BIEDRONKI!!

@ralphik: gdzie ja tak napisałem do #!$%@? ? XD XD XD leci czarnolisto bo z trollem nie będę dyskutował

poza tym mentalność prostego polaczka to właśnie 90% ludzi tutaj ma, cieszą się