Aktywne Wpisy
Wrrronika +20
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
dabi +44
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Uwaga!
Oferta niektórych knajp na #pizzaportal jest zawyżona cenowo w stosunku do zamówienia bezpośredniego w restauracji.
Zgłosiłem w maju taki przypadek, odpisali mi że skontaktują się w celu wyjaśnienia z restauracją i że ceny powinny być takie same jak w restauracji oraz w celu zamknięcia buzi dali mi kod rabatowy. miął ponad miesiąc a ceny na pizzaportal nadal są zawyżone. Więc jak ktoś chce przycebulić niech zgłasza takie przypadki i czeka na kod rabatowy
#cebuladeals
jest tam sporo niedużych zestawów, bywało że brałem np. 4 zestawy po ok 20-30 zł każdy
co dawało już pare ładnych zł różnicy
tu masz różnicę na moim przykładowym zamówieniu
Komentarz usunięty przez autora
@lasic01: raczej nie, ogromna część nie-stałych klientów w pizzeriach to właśnie ludzie którzy odkryli restaurację po wpisaniu swojego kodu pocztowego w pyszne czy pp