Wpis z mikrobloga

@factoryoffaith_: tak pół żartem, pół serio jeśli 20 zł dla kogoś to fortuna to niech idzie do pracy ( ͡ ͜ʖ ͡) Ale fakt faktem jak się nie ma roweru, a wypożyczalnia jest chyba w Katowicach, to raczej trudno poruszać się czymś innym niż tramwaj czy autobus
@Ganwroth: 20zł za kawalek głupiego plastiku to jednak teoche jest. Mozna za to kupic dwa gofry w parku Chorzowskim, a przyznasz chyba, ze bita śmietanka z owocami smakuje lepiej niz plastik? :))) Tak pół żartem, pół serio :) @factoryoffaith_: Jeździj bez biletów w ramach buntu. Jak zobaczyc kobuchów to #!$%@?, albo Ew. Kup jednorazowego i przyglądaj sie komu wystaje niebieska koszula, albo kto ma podejrzana torbę. Uwaga tez na grupę
@amiga500: z drugiej strony paczka fajek, którą wypalisz i nigdy z niej już nie skorzystasz kosztuje ok 15zł? a kartę masz cały czas i zawsze możesz ją wykorzystać również później.
@pytonger: Serio? przyjeżdżasz załatwiać multum rzeczy, jeździsz po 2 lub więcej miast i ok, 50zł za kartę z biletem na 2 dni to dużo? to ja samochodem więcej w te 2 dni spalę, do tego szukanie miejsca do parkowania i
@Ganwroth tak dużo, bo za 7 zł możesz jeździć 24h pp pioerozonej Warszawie, a tu musisz się pieprzyć w nabycie karty za dwie dychy, którą potem ciężko zwrócić. Już nie mówię o tym że karty przysporzyły KAŻDEMU tylko problemów i dodatkowej roboty.
@Ganwroth: przyjechałam tu na operację, więc samochodu nie wypożyczę, a taksówki umówmy się, trochę drogie :c pracuję, się nie martw. Co do tego, że paczka fajek ileś kosztuje - nie palę i n głupoty nie wydaję, słaby argument. No i jak ktoś mieszka daleko to taka karta 'na później' już mu się nie przyda.
@amiga500: nigdy nie jeżdżę bez biletów, to też kradzież w końcu. No i mam ograniczoną możliwość