Wpis z mikrobloga

Czy tylko mi się gra tak źle tym KW-85? Pancerz papier, działo nie może przebić Tygrysa. Co prawda jest stockowy na obecną chwilę, ale jak dotąd mam najgorsze wrażenia spośród wszystkich nacji.
#warthunder
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bazingac3po: T-34 po otrzymaniu działa 85mm stają bardzo fajne, sam nimi grindowałem ruskie drzewo czołgów aż do T-54. KW jak i IS-1/2 to kompletne gówna, z czego Is-2 może jeszcze coś zrobić jak strzeli pierwszy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@bazingac3po bardzo dobrze wspominam t34 -85 DT, dobre działo, fajny do grania i nie wrzuca jakis chorych czołgów na przeciwników. T34-85 tez spoko, ale juz mogą się trafic tygrysy II i jest męczarnia. Ja odblokowalem t44 i odechcialo mi sie ruskimi bo brak mi zaplecza do gry na 4 tierze.
  • Odpowiedz
@bazingac3po: T34-85 oba są bardzo fajne mimo braku pancerza prawie, fajne wyniki się kręci tak samo T-44 ale T-44 trzeba grać trochę inaczej bo czasem działo nie wyrabia, tyle że ma jakiś armor, ale i tak to mój jeden z ulubionych medów. IS-2 to czołg loteria albo ktoś cie one shotuje bo przeładowujesz godzinę, ale jak masz dobrą miejscówkę żeby się chować na reload to 98% przebitych strzałów zabija wszystko
  • Odpowiedz