Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i
Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i
Czy jest szansa na związek z dziewczyną dla kogoś takiego
- Może się znaleźć taka z podobnym światopoglądem 26.3% (121)
- Małe szanse na dobre dopasowanie 19.6% (90)
- Pies z kulawą nogą się nie zainteresuje 54.1% (249)
lapampek +76
Przecież ona się nawet z tym nie kryje xD Kukoldowski najwyraźniej dobrze się bawi, gdy Alvaro stuka Ankę, jak masz za dużo hajsu to co niektórym #!$%@?. Patrzcie na znaczenie „branzoletki na kostkę u żony” #cuckold #lewandowski To już pewne xD
Spadło do 90, pojawiła się korekta na 93 to oznacza że jeszcze spadnie...
Ciekawe jak hameryanie zareaguja dzisiaj...
mam troche BTC tak samo gotówki, mam ulokowane pieniadze w bitcurex, reaguje z nieco wiekszym ospaniem w stosunku do Mtgox. wiec jezeli bedzie nagly wzrost na mtgox to pojawi się on na bitstampie z odpowiednim wlasciwym dla tej strony opoznieniem.