Halo Mirki Nie znam się to proszę o polecenie jakiegoś chińskiego smartfona do 100 funtów (130 dolców). Chciałbym maksymalnie 5 cali, najlepiej mniejszy, 2x sim i 4G, nowszy android i GPS co szybko łapie. Dziękuję #android #aliexpress #banggood #gearbest
@Re-volt: nie używam bankowiści mobilnej jako tako, tylko awartyjnie zdarzyło mi się użyć Paypal. Poza tym to gmail, FB nawet nie mam na telefonie. A dlaczego pytasz?
@adulski: mieszkam w UK, więc przesyłka będzie mnie więcej kosztować z Polski niż z CHRL ( ͡º͜ʖ͡º)
@Re-volt: @demoos: a jest jakiś meizu z dobra bateria? pamiętam, że widziałem jakiś test midendowego meizu gdzie redaktor podniecał się baterią. Tylko to było 2 tygdnie temu i zapomniałem model :)
Nie znam się to proszę o polecenie jakiegoś chińskiego smartfona do 100 funtów (130 dolców). Chciałbym maksymalnie 5 cali, najlepiej mniejszy, 2x sim i 4G, nowszy android i GPS co szybko łapie.
Dziękuję
#android #aliexpress #banggood #gearbest
@adulski: mieszkam w UK, więc przesyłka będzie mnie więcej kosztować z Polski niż z CHRL ( ͡º ͜ʖ͡º)