Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Go_Ask_Alice: Z takim ryjem jak tu wkleili twoje zdjęcie ty chcesz 15-latki podrywać ? :) Niby wiek 27 lat a z wyglądu 40. Ładnie masz zryty ten łeb.
  • Odpowiedz
@Go_Ask_Alice:Bravo.pl Czaty ( łowcy pedofilów czekają powodzenia)Znów główna z płomieniem z tobą. A jak sprawdzisz czy ma te 15 lat a nie mniej. Legitymacje będziesz sprawdzać ? Tłumaczenie mówiła że ma 15 lat nie uchroni cię od wyroku sądu
  • Odpowiedz
Teraz juz mam 27 lat i taki przygodny seks z chetna 15-latka brzmi jako fajna przygoda. Tylko gdzie takie znalezc? Jako dorosly najmlodsza dziewczyna z jaka mialem przygody seksualne byla 18-latka, wydaje mi sie ze mldosze raczej wola mlodszych kolegow. Czasy sie zmienily, gdy ja bylem w szkole sredniej to dziewczyny nie byly otwarte tak jak sa w tych czasach.

@Go_Ask_Alice: 29 lvl here i stwierdzam, że #!$%@? jak potłuczony. W
JamJestHomoSapiens - > Teraz juz mam 27 lat i taki przygodny seks z chetna 15-latka b...

źródło: comment_GARzeAGyUg1GSyAFQADHPwaW12Tosvb9.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Go_Ask_Alice: Z doświadczenia nie polecam, do tego #!$%@? sie ruchaja sam będziesz pracować ( ͡° ʖ̯ ͡°) . Małolatom #!$%@? i możesz sie w gowno #!$%@?. Ale jak chcesz to proponuje wbić do jakies melino klubu gdzie wpuszczają gówniarzy, lub spróbować cos w stylu tindera.
  • Odpowiedz
gość się pyta, konkretne pytanie, nie ma odpowiedzi tylko jakieś moralne gadki, każdy wie lepiej, skoro go to interesuje to ktoś kto zna odpowiedź niech odpowie a nie ból dupy
  • Odpowiedz