Mirki miał ktoś może styczność z firmą Pikseo.pl z Bydgoszczy jeśli chodzi o pozycjonowanie? Jeśli tak,to jakie opinie macie na ich temat? #seo #pozycjonowanie
@Logan00: udalo mi się dotrzeć do tej opinii i już sobie jakieś zdanie wyrobiłem, ale w czasach popularnego marketingu szeptanego trzeba zadać sobie pytanie czy to nie konkurencja stąd pytam tu, bo jest duże prawdopodobieństwo, że tu ich "marketingowców" nie ma
@grave: Bierz jakieś mniejsze firmy pod uwagę, niekoniecznie te które są w top1 pod 'pozycjonowanie' w google, bo to nie jest żaden wyznacznik. Te większe działają na zasadzie jak operatorzy komórkowy - działy sprzedaży/call center mają po 50 osób, a speców seo mają 5. na krzyż, gdzie ich 'praca' polega na tym, że coś tam dotkną, pokażą że robią (no bo jak mają dawać radę jak na każego przypada np.
Żałuję że nie trafiłem na wasze opinie wcześniej. Miałem to nieszczęście podpisać z pikseo umowę na kampanię adwords mojego sklepu. Po prostu brak mi słów żeby wyrazić moją negatywną opinię o tej firmie. Pieniądze wyrzucone w błoto. Wcześniej kampania szła w miarę dobrze, a oni zajęli się tematem tak, że wrzucili wszystkie produkty do kampanii, bez jakiejkolwiek strategii. Nie interesowały ich słowa kluczowe ani rentowność kampanii. Efekt był taki, że mieliśmy tysiące
--
http://kkmmedia.pl
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora