Wpis z mikrobloga

Mirki miał ktoś może styczność z firmą Pikseo.pl z Bydgoszczy jeśli chodzi o pozycjonowanie? Jeśli tak,to jakie opinie macie na ich temat? #seo #pozycjonowanie
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Logan00: udalo mi się dotrzeć do tej opinii i już sobie jakieś zdanie wyrobiłem, ale w czasach popularnego marketingu szeptanego trzeba zadać sobie pytanie czy to nie konkurencja stąd pytam tu, bo jest duże prawdopodobieństwo, że tu ich "marketingowców" nie ma
  • Odpowiedz
@grave: Bierz jakieś mniejsze firmy pod uwagę, niekoniecznie te które są w top1 pod 'pozycjonowanie' w google, bo to nie jest żaden wyznacznik. Te większe działają na zasadzie jak operatorzy komórkowy - działy sprzedaży/call center mają po 50 osób, a speców seo mają 5. na krzyż, gdzie ich 'praca' polega na tym, że coś tam dotkną, pokażą że robią (no bo jak mają dawać radę jak na każego przypada np.
  • Odpowiedz
Żałuję że nie trafiłem na wasze opinie wcześniej. Miałem to nieszczęście podpisać z pikseo umowę na kampanię adwords mojego sklepu. Po prostu brak mi słów żeby wyrazić moją negatywną opinię o tej firmie. Pieniądze wyrzucone w błoto. Wcześniej kampania szła w miarę dobrze, a oni zajęli się tematem tak, że wrzucili wszystkie produkty do kampanii, bez jakiejkolwiek strategii. Nie interesowały ich słowa kluczowe ani rentowność kampanii. Efekt był taki, że mieliśmy tysiące
  • Odpowiedz