Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Alzena +13
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co

Wołam kibiców #widzew #ruchchorzow - nie wstyd Wam ?
#francja #euro2016 #kibole
@Chce_Tu_Zostac: A to urodziłeś się wczoraj? Nie było wcześniej ustawek? Chcą to się biją, ich sprawa. Nikt przypadkowy na pewno nie dostał.
źródło: comment_O12GzXNZ92Rfh0LmLNtrX9Iy34ByqyHF.jpg
Pobierz@Chce_Tu_Zostac: że niby kibice Ruchu biją się z kibicami Widzewa? to masz info chyba od kolegi z przedszkola ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Już przeczytałeś? zrozumiałeś? jeśli nie to czytaj do skutku.
Więc wskaż mi po czym wnosisz, że widzew nawałał się z ruchem geniuszu ?
Polak bije polaka - widzew i ruch nie wstyd Wam? - nie sądzisz, że właśnie kibole tych dwóch drużyn urządziło sobie polowanie na innych kibiców ? Rozrysować to Tobie?