Aktywne Wpisy
stormi +78
podobo dzisiaj dziewczyny mialy dodawac zdjecia w sukienkach i zadnej nie widzialam????!!!!! ale nie martwcie sie, najpiekniejsza niunia na wykopie (i nie tylko) zawsze wam dostarczy fotke
kuba4370 0
#tinder Spotkałem się z laską z Tindera, na spotkaniu było spoko i wypadłem w jej oczach bardzo dobrze. Po spotkaniu piszemy niby dalej ale ona jakoś średnio wydaje się być zainteresowana (odpisze raz na kilka h, raczej dość zdawkowe odpowiedzi bez większego ciągnięcia tematu). Laska była spoko, z tych "normalnych" więc tym bardziej dziwi mnie trochę jej postawa. Drugie spotkanie odpada przez najbliższy tydzień bo nie ma jej w mieście, a mi
Dla przypomnienia:
1) Po zapisaniu się na jakiś kurs jest on na koncie dożywotnio czyli do czasu usunięcia Udemy.com
2) Kupony mają ograniczenie czasowe i/lub ilościowe. Chcesz mieć jakiś kurs, to zapisuj się jak najszybciej. Smęty typu "a teraz jest płatne" ignoruję. Widocznie byłeś/byłaś za wolny/wolna.
3) Tak, śpię. Czasem nawet za dużo!
Nie chcesz pominąć żadnego wpisu? Obserwuj tag #kursyudemy i zapisz się do wołania: LINK
Zrobiłeś/zrobiłaś jakiś kurs? Oceń go w tagu #oceniamyudemy
Basic Bookkeeping Hacks
Customers For Life - Apple's Formula to get More Raving Fans
8 Steps to your successful Public Relations strategy
WordPress Development For Beginners
Get that job you want in 4 hours
Install Wordpress Locally - Move Localhost Website Online
Small Business Profit Maximization: Increase Your Profits...
Start a Home Business with the Skills You Already Have
CodeIgniter - All you need to know in CodeIgniter MVC
JavaScript Rockstar How to create Incredible Useful code
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @nihil_novi @kruszyniasty @ChineseMobilePhones @ksiengz @Madbest @Lolth @kavillock @Quilo @pauleta19 @rawciu @P0lak @masash @Netcod @Portabele @Siemil @Kamann @grzesiek123321 @cyrkon @onie @Lardenn