Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pechpechpech +39
#przegryw no nic panowie idę do tego klubu trzymajcie kciuki i nie piszcie ze oski bo to czysta desperacja przegrywa lvl 32. Dużo kasy w to włożyłem a narazie jedyne co mam to sraczka i dwie rany na jajkach od nożyczek.. ogólnie będzie ciężko ale przynajmniej walczę i bierzcie ze mnie przykład. Jak coś wyrwę to wrzucę jej foto tutaj później
I czy wypłacając dolary z BTC-E na konto mi to przyjdzie, czy muszę mieć kontro walutowe w USD?
#bitcoin
@IreuN: o kontrolę nad nami :)
Jeśli chodzi o polskie giełdy, to niektóre pozwalają wypłacać PLN w ograniczonych ilościach bez rejestracji (bitcurex.com). Istnieją jeszcze kantory bez rejestracji - np. InPay.pl ale biorą większą prowizję (ok 2% vs 0,2-0,5% na giełdach)i mają ograniczenia rozmiaru transakcji (przy sprzedaży max 10tys PLN)
@IreuN: O to, żebyś nie mógł prać brudnych pieniędzy.
@pawlo74: Wszystko racja , ale przypomnij sobie dlaczego np bitmarket wprowadził weryfikację. A no dlatego że Banki im chciały wypowiedzieć umowę jeśli takiej weryfikacji nie wprowadzą. De facto giełda która nie zastosuje się do wymogów Polskich Banków nie będzie mogła funkcjonować bo żaden bank nie będzie realizował płatności i będą blokowały banki konta bankowe Bitmarketu. Co już miało miejsce.
@BITmaniak: nie gadaj bzdur niewolniku! Z takimi poglądami jak Ty nigdy nie bylibyśmy wolni i nie będziemy. Jakby
@8Takijeden8: właśnie, przeskoczę tym koleszko czyli kasą! Banksterka zginie dzięki temu co nakręca świat czyli żądzy pieniądza i chciwości. Bitcoin to choroba nieuleczalna i rozprzestrzenia się jak wirus.
Patrz i podziwiaj. Pieniądze są jak narkotyk, oddziałują na mózg tak jak kokaina (badania naukowe to stwierdzają nie ja) Ludzie nigdy nie wyleczą się z bitcoina, będzie
@8Takijeden8: z kąd Ty się urwałeś? A czym #!$%@? jest??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@8Takijeden8: nie zablokują bo bitcoin i pieniądz to środek wyrazu, to coś za pomocą czego się komunikujemy, to jak wolność słowa i wyznania. Żaden rząd, który nie jest rządem autorytarnym i do tego udaje, że na jego terenie
@8Takijeden8: to będę się spotykał twarzą w twarz a Ciebie banksterka będzie dalej ruchać aż miło ;)