Aktywne Wpisy
cornel9192 +451
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
wojciech-kozakiewicz +321
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wroclaw
@Iudex: uff ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale w sumie logiczne, że mniej ludzi przekłada się na mniej kursów, już widzę pisk w mediach jakby było inaczej (durr mpk przynosi straty)
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego? Ja dojeżdżam autobusem jeżdżącym z taką częstotliwością, wystarczy pojechać wcześniejszym kursem. Nie powiesz mi, że te 20 minut robi taką ogromną różnicę. Chyba, że masz po drodze przesiadki.
@misja_ratunkowa: To właśnie jest katastrofa. Tramwajem powinno się trochę poruszać jak metrem - wychodzisz na przystanek i podjeżdża tramwaj. W takim przypadku nawet 2 przesiadki nie stanowią takiego problemu. Przy 20-minutowych taktach możesz o tym zapomnieć. Jak mam wybór - czekać np. 15 minut na tramwaj i potem 15 minut nim jechać, to wsiądę w samochód i nawet przy korkach dojadę szybciej na miejsce.