Wpis z mikrobloga

@MRacheron: ale po co mi tablet z 2 gb i 16 pamieci jak ja chce go do oglądania filmików na youtube i oglądanie streamów nie mam zamiaru na nim grać chciałem żebyście mi jakieś konkretne modele do 500 zł
@fervi: Niestety nie moge przekroczyć 500 zl Nawet wolałbym coś tańszego. Nie potrzeba mi profesjonalnego sprzetu tylko wystarczy chinczyk tylko zebym widzial cos na tym ekranie najlepiej w granicach 200-300
@akarian: Wiesz, możesz kupić, tylko Lenovo Yoga charakteryzuje się cholernie długim czasem na baterii (18h producent deklarował na początku, ale 40h po aktualizacjach ich program pokazuje)

Możesz kupić Ferguson Regent 7 - moja siostra to miała, jak nie będziesz rzucał to wytrzyma :D
@fervi: Ty jesteś ich reklamą czy co mówie ze jakbym chciał na tą chwilę super tablet to bym go kupił ale nie kupie bo nie mam tysiaka na dobry tablet tylko maks 500 ale bardziej 200-300 myslalem ze sa tu jacys eksperci którzy podpowiedzą ktory tablet do ogladania filmikow na youtube i twitcha a wiem ze na tablecie nawet za 100 da rade tylko sa okropne te ekrany i posrod tego
@akarian: miałem okazję potestować takiego Slim Taba, to wersję 7-calowa ale jak na 3 stówki naprawdę mega pozytywnie mnie zaskoczył. Natomiast pod kątem wykonania to Galaxy Tab A 7.0 - do tego ma więcej RAM, tego nigdy za wiele, szczególnie jak android syfu trochę nałapie.