ej, rozowe jak to jest - im wiekszy paszczur wrzuca zdjecie na fb/insta/gdziekolwiek, tym wiecej komentarzy od innych paszczurow typu "modeleczka", "slicznie kochana" i inne p---------e tego typu.
@Karoleer: Bo to jest sztuczna solidarność. Piszą tak, żeby nie było, że je obgadują, a na boku: "gruba bladź, na c--j się tak wypindrzyła modeleczka j----a"
@Karoleer: to jest bardzo proste, już tłumaczę: - kobiety mają dość często ból dupki i są zazdrosne o inne panie. - nie można się zdradzić przed innymi paniami, że ma się zazdrośniczy ból dupki, to najgorsza ujma! - chwaląc mniej ładne koleżanki, pozostałe nadal mogą posądzić chwalącą o tenże ból dupki, ALE - ALE to jest fałszywy ból dupki, gdy pochwała jest nieszczera, więc - więc wolą być posądzone o ból dupki wtedy gdy go
@Karoleer: mnie się wydaje, że to taki "rewanż". Za "zalajkowanie" zdjęcia koleżanki dostajesz też "lajka", za dobry komentarz pod jej fotką w rewanżu masz komentarz pod swoim zdjęciem ( ͡°͜ʖ͡°)
@InsaneMaiden zupełnie jak na pewnym portalu "ślicznie daje 11 i liczę na rewanż " A po wystawieniu niższej oceny w rewanżu była najniższa i czarno lista. Jak ja z tego k---a kisłem
@marcooo80: Bo inne kobiety mają ból doopy, przeciętni kolesie wiedzą że nic nie ugrają i szkoda czasu a przystojni kolesie wiedzą, że nie muszą nic robić bo przyjdzie sama, a jak nie ona to 10 innych ( ͡°͜ʖ͡°)
ej, rozowe jak to jest - im wiekszy paszczur wrzuca zdjecie na fb/insta/gdziekolwiek, tym wiecej komentarzy od innych paszczurow typu "modeleczka", "slicznie kochana" i inne p---------e tego typu.
źródło: comment_JhZi3WljSCsvFq2uSz2iWicY3B3JJ1DI.jpg
Pobierz- kobiety mają dość często ból dupki i są zazdrosne o inne panie.
- nie można się zdradzić przed innymi paniami, że ma się zazdrośniczy ból dupki, to najgorsza ujma!
- chwaląc mniej ładne koleżanki, pozostałe nadal mogą posądzić chwalącą o tenże ból dupki, ALE
- ALE to jest fałszywy ból dupki, gdy pochwała jest nieszczera, więc
- więc wolą być posądzone o ból dupki wtedy gdy go
"ślicznie daje 11 i liczę na rewanż "
A po wystawieniu niższej oceny w rewanżu była najniższa i czarno lista. Jak ja z tego k---a kisłem