Wpis z mikrobloga

Jadłem 2 razy w 13 ostatnio i to szczerze jest najlepszy w Krk - Laila może się schować, wreszcie dobrze doprawione mięso ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@masqu88: Na samym początku jak ją otwarli, to była na prawdę niezła, mięcho było takie faktycznie "obce kulinarnie", nie utopione w przyprawach, ale potem zrobiło się całkiem jałowo...
  • Odpowiedz
@Admiral16: owszem, jak tam kręcił kebsy wlaściciel i taka babeczka w czarnych wlosach. teraz maja jakiś studenciakó gdzie zasada zrobienia kebsa to: caisto, sypnac salata, zapakowac mieso, polac sosem polozyc 2 plasterki ogorka, 2 pomidora , sypnac cebula i to wsystko. mieso przesuszone ogolnie bez szalu. naprawde mieli dobre a teraz to gorzej niz złe.
  • Odpowiedz
Jadłem, to jest najgorszy kebab jakiego zjadłem w życiu, stawiam flaszke wódki, że drugiego takiego syfiastego w Krakowie nie znajdziesz (nie licząc budek z ich szyldem na Karmelickiej i Cracovii- tam też jadłem, też #!$%@?ński syf)
  • Odpowiedz