Aktywne Wpisy
WielkiNos +233
Masz dogofobię i boisz się psów? Jesteś nienormalny. Dlaczego psiarz z pitbulem bez kagańca w pociągu ma się do ciebie dostosowywać?
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
UlanaGraszka +32
Pierwszy, dłuższy wyjazd w #bieszczady z bombelkiem. Wiek taki, że ulubioną zabawkopamiątką jest kamyk #dzieci
"Uncharted 2: Among Thieves". a jako iż grałem po polsku to "Pośród złodziei"
Najpierw zacząłem ogrywać trzecią część przygód Natanka, bo była swego czasu dostępna w PSplus. Jednak coś mi się ponudziło w międzyczasie i porzuciłem grę z zamiarem ukończenia jej później. I tak po dwóch latach powróciłem do serii z tym, że rozpocząłem ponowną przygodę od drugiej części (przez wielu uważaną za najlepszę odsłonę serii). Do samej fabuły nie mam żadnych zastrzeżeń, ale samo walkthrough budzi już wątpliwości. O ile momenty eksploracji były bardzo przyjemne (tu coś znaleźć tam przekręcić) o tyle liczba przeciwników miejscami zniechęcałą do gry. Nie trzeba być hardkorowcem, żeby wiedzieć, że celowanie na padzie nie należy do najprostszych/najprzyjemniejszych rzeczy. W grze bywały momenty, że sługusy Lazarevica wychodziły nie wiadomo skąd i w takich ilościach, że po zakończeniu sekwencji strzelanej nie miałem chęci grać dalej, bo wiedziałem, że za rogiem czai się na mnie kolejna horda najemników i znowu będzie masa celowania i strzelania i tak w kółko. W niektórych momentach jedynie fabuła zachęcała mnie do ukończenia lokacji. Może gdyby było więcej 'skradankowości' to byłoby ciekawej :)
#rokgier
@ZmutowanaFrytkownica: O serii się wypowiem jak ogram pozostałe dwie części, a U4 raczej nie zagram w najbliższym czasie, bo po rozczarowaniu jakiego doznałem po zakupie ps3 nie zamierzam kupować konsoli aktualnych generacji :)
@kubabe: można wiedzieć dlaczego? Kupiłem konsolę żeby ograć exy, ale została na dłużej :>
Oczekiwania były jednak zdeczka inne niż rzeczywistość.
Gry owszem, łądnie wyglądają, ale w momentach natężenia elementów najnormalniej w świecie lagują (jakiś deszczyk, spojrzenie na morze czy