Aktywne Wpisy
Kapitalista777 +190
Z tą zmianą definicji gwałtu pędzimy w zawrotnym tempie w stronę Hiszpanii. Już wkrótce to ty będziesz musiał udowadniać, że miałeś zgodę, a nie kobieta, że została zgwałcona. W zeszłym tygodniu skierowanie prac do komisji poparły WSZYSTKIE partie w Sejmie.
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
DROBNY_PIJACZEK +20
Tak wygląda opona do ćwiczenia wychodzenia z shimmy. Mój biedny battlax
mi zaczelo przeszkadzac dlugie nagrzewanie 2ct i szukam alternatywy
I co ślizgasz się na tym 2ct jak niedogrzane? Śmiem wątpić że zrobi Ci różnicę inna guma z tej klasy.
zresztą radze poczytac o 2ct niedogrzane slizgaja sie w zakretsch bez ostrzeżenia, dogrzane trzymaja jak.zle, z tym ze temperature nabieraja
Komentarz usunięty przez autora
Baa w warunkach
Nieprawda że stary batlax daje takie samo czucie jak 2ct - o ile opona sygnalizuje uślizg, to znacznie trudniej w tych samych warunkach się wywrócić na lepszych oponach. Osobną kwestią jest moc silnika - opona
@mambol mam pilot power 2ct, pure wiem, ze gowno.
nie napisałem, że to zla opona tylko, ze wymaga czasu i uwagi zeby ja dogrzac, a na to nie mam czasu czasem. zdecydowanie
Przyćpałeś coś?
Problem sie zaczyna gdy opona musi non stop pracowac na serpentynach, a nie 2/3 winkle co kilometr gdzie nie potrzebuje temperatury :)
zamykanie jest takim samym wyznacznikiem jak i tarcie kolanem po zakrecie. To, ze zamykasz opone nie oznacza, ze jest ona wielce zajebista. Bo zamykanie opony jest jak wspomnialem wyzej z jazda na kolanie. To tylko pochylenie, a glebokie pochylenie =/= ze bedziesz jezdzil szybciej i lepiej. Bo wlasnie wiele osob sie spuszcza zeby koniecznie przytrzec i zamknac opone, a czesto to jest niepotrzebne (na
http://www.opony.com.pl/artykul/temperatura-opon-motocyklowych/?id=914
Podam prosty przykład. Może skumasz o co mi chodzi bo widzę że lecisz w jakieś skrajne sytuacje.
Mamy 3 motocyklistów z takimi samymi umiejętnościami. Dajemy im 3 identyczne motocykle na 3 różnych kompletach opon (półka 2ct załóżmy). Jadą po tej samej trasie z taką samą prędkością. Taka wycieczka po polskich drogach. Jadą tym samym torem i każda opona po
z prywatnego wykorzystywanai opon zrobilismy gunwoburze, nie wazne ( ͡° ͜ʖ ͡°)