Aktywne Wpisy
grzypAtomowy +1191
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek
Wojciech_Skupien +596
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Wstępnie wybrałam dwa modele polecane na benchmark:
- Panasonic TX-50DS630E za 2800zł
- Sony KDL-50W805C za 3300zł
I jestem w kropce, nie wiem co wybrać, ich parametry dla mnie jako laika wyglądają podobnie, a nie znalazłam porządnej porównywarki tv, żeby były oba te modele. Na ceneo Sony ma sporo rożnych opinii, a Panasonic żadnej, więc nawet nie mogę porównać wad i zalet ( ͡° ʖ̯ ͡°) Może ktoś bardziej biegły w temacie się wypowie i doradzi?
#telewizory #telewizja #smarttv #elektronika #mediamarkt
https://www.amazon.co.uk/Sony-KDL-50W807C-50-inch-X-Reality-Motionflow/dp/B00UPCJ2AM